Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling qguzh4nn0 / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,077
39,350
113
2-3 kişi çıkıyor millet rol takip ederken salça oluyor. Bu 2-3 kişi espri yaptigini sanan, her rolde birilerine laf atan, kazanç durumunda dm den gizli gizli yürüyen insanlar. Biraz rol sahibine saygılı olun. Rol takip ediyorsanız edin etmiyorsanız forumda sohbet konusu var
Ya Ne esprisi ya onların geçtiği yoldan Biz geçmişiz çoktan ya Çoluk çocuk ya espri yaparmış gibi görünüyor alttan alttan lafı koyuyor Ben çocuk değilim ki ya boş boş konuşuyorlar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,077
39,350
113
2-3 kişi çıkıyor millet rol takip ederken salça oluyor. Bu 2-3 kişi espri yaptigini sanan, her rolde birilerine laf atan, kazanç durumunda dm den gizli gizli yürüyen insanlar. Biraz rol sahibine saygılı olun. Rol takip ediyorsanız edin etmiyorsanız forumda sohbet konusu var
Allah çarpsın ben de aynısını dedim demek ki sen de bu işi çözmüşsün

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,416
7,837
113
Valla sifirim diyon la bide.her odullu kuponda her rollde varsin.sponsorlar haric 1 kere kendi paranla bi gelirse cekilismyada roll actinmi?millet gelip gidip bu konuda laf sokuyo sana ama sen hala aynen dvm 😁
Kendi paramla da açıyorum dost rahat ol

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,077
39,350
113
Bak aynısını Red Kit bana etiket attı ben cevabını nasıl verdim demek ki sen de biliyorsun bu kişileri

Ekli dosyalar

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,416
7,837
113
Valla sifirim diyon la bide.her odullu kuponda her rollde varsin.sponsorlar haric 1 kere kendi paranla bi gelirse cekilismyada roll actinmi?millet gelip gidip bu konuda laf sokuyo sana ama sen hala aynen dvm 😁
6 aydır işsizim ayrıca. Biraz anlayışlı olsan ne olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...