Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling qguzh4nn0 / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,471
4,240
113
Yeminle sabahtan beri sana gülüyorum. Sana diyorum ki seninle 7 kişi oluyor diyorum daha bana rol sahibi listeye ekle dedi diyorsun. Moralim bozuktu sayende yerine geldi😀😀
??? Hangi konudasın la. Senin kafan iyi bence.😂
Ayrıca gülünecek bir durum yok. Söyle de beraber gülelm Dilaver

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,471
4,240
113
Harbi filim adamsin. Konuyu idrak edemiyon. Ben sana bu durumu nasil anlatayim bilmiyorum😀
La oğlum ne yaşıyon la sen güldürdün beni 😂😂

@Colina53 ın parasıyla alkol mu aldın ne yaptın.
Önce yazdığına bak sonra kimin neyi idrak etmediğini anlarsın. Yazdığın mesaj @Colina53 rolündendi burda mesajım bile yok ne yaşıyon la sen paranoyak msn 😂😂

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,929
9,789
113
La oğlum ne yaşıyon la sen güldürdün beni 😂😂

@Colina53 ın parasıyla alkol mu aldın ne yaptın.
Önce yazdığına bak sonra kimin neyi idrak etmediğini anlarsın. Yazdığın mesaj @Colina53 rolündendi burda mesajım bile yok ne yaşıyon la sen paranoyak msn 😂😂
La zaten bej o konudan bahsediyorum. Senin dışında herkes anladı bi sen anlamadın a.q😀

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,925
12,261
113

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,471
4,240
113
La zaten bej o konudan bahsediyorum. Senin dışında herkes anladı bi sen anlamadın a.q😀
Aw o konu kapanalı kaç saat oldu sen hala ordasysan demek ki sen anlamamışsın olayı. Parayı katlayıp çektim bile ihtiyacımı karşıladım Dilaver 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...