- 24,903
- 9,785
- 113
Teşekkür ederim knk. Valla sen kazan. Burada dağıtıyorsun ya buradaki sevdiğim insanlar nasiplenince ben kazanmış gibi oluyorum. Düşünmen yeterBi daki ilk kazandığım rolde ilk adamım sensin takip et etme
Teşekkür ederim knk. Valla sen kazan. Burada dağıtıyorsun ya buradaki sevdiğim insanlar nasiplenince ben kazanmış gibi oluyorum. Düşünmen yeterBi daki ilk kazandığım rolde ilk adamım sensin takip et etme
Hatırlatırım kanka sonra 🙃Bidaki kazandığımda inşallah kardeşim
Yeminle sabahtan beri sana gülüyorum. Sana diyorum ki seninle 7 kişi oluyor diyorum daha bana rol sahibi listeye ekle dedi diyorsun. Moralim bozuktu sayende yerine geldi😀😀Ya ben 🙃
Ben peşin aldım kesene bereket dostumHerkes Parasını aldimi beyler buraya bı beğeni yapın adminlere seslencem
??? Hangi konudasın la. Senin kafan iyi bence.😂Yeminle sabahtan beri sana gülüyorum. Sana diyorum ki seninle 7 kişi oluyor diyorum daha bana rol sahibi listeye ekle dedi diyorsun. Moralim bozuktu sayende yerine geldi😀😀
Harbi filim adamsin. Konuyu idrak edemiyon. Ben sana bu durumu nasil anlatayim bilmiyorum😀??? Hangi konudasın la. Senin kafan iyi bence.😂
Ayrıca gülünecek bir durum yok. Söyle de beraber gülelm Dilaver
La oğlum ne yaşıyon la sen güldürdün beni 😂😂Harbi filim adamsin. Konuyu idrak edemiyon. Ben sana bu durumu nasil anlatayim bilmiyorum😀
La zaten bej o konudan bahsediyorum. Senin dışında herkes anladı bi sen anlamadın a.q😀
Ben ben beni saymadinBak burada @SnakeEyes bu adamamın dibine ayrı parantez açıyorum. Sen @ahmetc10 @sinansrml63 @Alikemal ve aklima gelmeyen birkaç kişi daha var. Ilerde vurgun yaparsam bu saydığım insanlar benim önceliğimdir. Bu adamlar hem gariban hemde elinde olana yok demeyen insanlar. Gerisi çokta umrumda degil
Aw o konu kapanalı kaç saat oldu sen hala ordasysan demek ki sen anlamamışsın olayı. Parayı katlayıp çektim bile ihtiyacımı karşıladım Dilaver 😂😂La zaten bej o konudan bahsediyorum. Senin dışında herkes anladı bi sen anlamadın a.q😀
Sabahtan beri ona gülüyorum diyorum zaten. Neyse seviliyorsun kardesimAw o konu kapanalı kaç saat oldu sen hala ordasysan demek ki sen anlamamışsın olayı. Parayı katlayıp çektim bile ihtiyacımı karşıladım Dilaver 😂😂
Yok ya yanlışlıkla 3 İskender fazla yapmışım kimse yemedi Durup durup İskender yiyorum AMKMüşteriye patlama sakin))