İcraya gidecek hemen görüşmezsen konuyu bok ediyorum kusura bakmayın ara ve yapılandır kardeşimhemen mi arayip yapilandirayim yoksa asgari gelmeye baslayijca falan mi
İcraya gidecek hemen görüşmezsen konuyu bok ediyorum kusura bakmayın ara ve yapılandır kardeşimhemen mi arayip yapilandirayim yoksa asgari gelmeye baslayijca falan mi
Sorun yok konunun kendi zaten sacma kardes 😂İcraya gidecek hemen görüşmezsen konuyu bok ediyorum kusura bakmayın ara ve yapılandır kardeşim
Teşekkürler sizin deTüm forumdaki arkadaşların bayramını kutlarım tuttuğunuz oruçlar kabul olsun dostlar Ekli dosyayı görüntüle 946096
Seninde kardeşim sağolTüm forumdaki arkadaşların bayramını kutlarım tuttuğunuz oruçlar kabul olsun dostlar Ekli dosyayı görüntüle 946096
Ne 10 saati bro.dinen bayram bayram namazindan sonra başlıyor gece 12de değil 😁Ula dur daha 10 saat var
O detayı unuttumNe 10 saati bro.dinen bayram bayram namazindan sonra başlıyor gece 12de değil 😁
cümlemiin mübare olsunTüm forumdaki arkadaşların bayramını kutlarım tuttuğunuz oruçlar kabul olsun dostlar Ekli dosyayı görüntüle 946096