- 7,541
- 1,972
- 113
tebrikler dost kazancın daim olsun.Canolar site betnano çekim vericem 3 kişiye vericem rol
tebrikler dost kazancın daim olsun.Canolar site betnano çekim vericem 3 kişiye vericem rol
Kanka birincisi sen 2.ciside en baştan bakıp söylüyicem3 kişiyi yaz beklentisi olmasın DM atmasın 😄
Dmden dağıtım yapmıştır bize baş ahahha@RamizAmca dm'den sana yazanları diskalife et 😄
Kazandı o her zaman kazanır orda kaybetse gider 1 ekran 7 yapar 20-30k yine çeker dimi loo @makina123Makinenin rolü ne oldu
Bencede@RamizAmca dm'den sana yazanları diskalife et 😄
Oo Tamam kazandıysa Siz de kazandınız Ne güzel işte mutlu oldukKazandı o her zaman kazanır orda kaybetse gider 1 ekran 7 yapar 20-30k yine çeker dimi loo @makina123
yesKazandı o her zaman kazanır orda kaybetse gider 1 ekran 7 yapar 20-30k yine çeker dimi loo @makina123
En sevmediğim insan türü biri kazandığı zaman demesine geliyorlar ya o adamları var ya mermi doldurasım geliyor karnınaBencede![]()
Yine kaptın ödülüOo Tamam kazandıysa Siz de kazandınız Ne güzel işte mutlu olduk
Baştan beri buradayım Kral baksana baştan beri takipteyim bırak da Kapalım 😄 ben hiç olmazsa dm'ye gitmiyorum 😄Yine kaptın ödülü![]()
3 mü seçicekBaştan beri buradayım Kral baksana baştan beri takipteyim bırak da Kapalım 😄 ben hiç olmazsa dm'ye gitmiyorum 😄
Tebrikler dostKanka birincisi sen 2.ciside en baştan bakıp söylüyicem
3 kişi seçecek3 mü seçicek
Senden sonra da biz gelmisiz bakalimBaştan beri buradayım Kral baksana baştan beri takipteyim bırak da Kapalım 😄 ben hiç olmazsa dm'ye gitmiyorum 😄