- 72,083
- 38,116
- 113
Yalan mıyım Dayı şimdi haklı mıyım değil miyimTebrikler dost
Yalan mıyım Dayı şimdi haklı mıyım değil miyimTebrikler dost
evet3 kişi seçecek
Senden önce benSenden sonra da biz gelmisiz bakalim![]()
Ondan sonra s a oSenden önce ben![]()
Haklısın Muro doğru bitane yanlış saat bile günde iki defa doğruyu gösterirYalan mıyım Dayı şimdi haklı mıyım değil miyim
Var cano@RamizAmca bu ikili Bahsi 20k Plus diye düşünüyorum var mı o kadar kardo?
Muro ufukta 30k gördüm sende 10 u benim olan brocan başar ulen bu gece 😂😂Ondan sonra s a o
Eyvallah Kral kesene bereket Hakkı budur ✅
Tahmin ettim cano bir kaç zamandır yüksekten kötü kayıplar olduydu umarım ufak bir titreme getirecek para kazanmışsındır sevindim valla 😍Var cano
Kesene berkeet dost sağolasın
Demek ki sende var ki ben de görüyorsun Sabahtan beri kıvranıyorum buradaMuro ufukta 30k gördüm sende 10 u benim olan brocan başar ulen bu gece 😂😂
Bugün açılan hiçbir şeyi alamadım ya ona yanıyorum dayı yaHaklısın Muro doğru bitane yanlış saat bile günde iki defa doğruyu gösterir
Hakkindir aksini düşünen yanlistir
Günün güzel olsunKesene bereket @RamizAmca rol açacak dostlara bol şanslar umarım uğurlu gelir yol alırlar cümleten hayırlı sabahlar yeni yıl Yeni umutlar 🎉🎉
CansınKesene bereket @RamizAmca rol açacak dostlara bol şanslar umarım uğurlu gelir yol alırlar cümleten hayırlı sabahlar yeni yıl Yeni umutlar 🎉🎉
Neyse o gün biri rol parasını 20 k mi ne yapmış sende yap abi göster hunerleriniBugün açılan hiçbir şeyi alamadım ya ona yanıyorum dayı ya