- 90,602
- 100,160
- 113
Kars’ta eski kaşar ustasıyım dost iş yapar mıAhahaha yok be
Kars’ta eski kaşar ustasıyım dost iş yapar mıAhahaha yok be
Ya sen ne anlatıyorsun aga. Burada adam roll açmış ben takip etmişim. Sen neyin kafasını yaşıyorsun ?Aga sen milleti dolandirmissin eski adin tekalliymis boyle adamlara odul verilmesini tasvip etmem
Kendi arkadaş muhabbeti yok kanka takip edenleri yazıyorKendi arkadaşlarınızı seçecek senız bizim totem yapmamızın anlamı varmı barı başlığa öyle yazın
Ahhahaha yapar canKars’ta eski kaşar ustasıyım dost iş yapar mı
Acmassam ondan sonra böyle de dHadi bakayım @RamizAmca sizde
Karşılaşmanın kanka benim korkum yok açtığımız zamanda millete odulunu attıkBen sana 20 kere yazdım cevapta vermedin kardeşim ben sana o gün ne dedim rollerde illa karşılırız dedim kitledim bana alıntı yapma şimdi
Ben yokum hane liste'de dostum bak takıp ettık baştan sona kadar para yada rol derdıb de degılız bakınKendi arkadaş muhabbeti yok kanka takip edenleri yazıyor
Neyi yazıyonneyse yazayım ben bunu kenara bugünün yarını da olur![]()
Bakayım bi ne zaman açmışsınAcmassam ondan sonra böyle de d
Karşılaşmanın kanka benim korkum yok açtığımız zamanda millete odulunu attık
Milleti dolandirmadan dusunseydin bunu kardesim ✋✋Ya sen ne anlatıyorsun aga. Burada adam roll açmış ben takip etmişim. Sen neyin kafasını yaşıyorsun ?
sana değil laf kardeş listeye almamış senin arkadaş takip edenleriNeyi yazıyon
Dur hele@Shellac dostum buraya bakarmısın sonra nıye aktu
Ben yokum hane liste'de dostum bak takıp ettık baştan sona kadar para yada rol derdıb de degılız bakın
La sen ne anlatıyorsun birader? Benim burada dağıttığımı bilmeden ne konuşuyorsun sen ? Boş boş yorum yapma sizin akıbetiniz belliMilleti dolandirmadan dusunseydin bunu kardesim ✋✋
Yazdim ya reisAga siz nasıl liste çıkarıyorsunuz ?
Cok kurcalama dost dilenci tayfayla baş edemezsin 💙🙂
kardeş sen istediğine ver kapansın konu yoksa uzar burası boş yereDur hele
Bak kanka 2 kere açtık yakin zamandaBakayım bi ne zaman açmışsın
Kanka burası sanal alem burda benim arkadaş bytenis herkesle sohbetimiz var ama oziylede farklı dengesiz bir durum varsa düzeltirlersana değil laf kardeş listeye almamış senin arkadaş takip edenleri