- 13,405
- 5,929
- 113
Kara da takip etti alsanıza adamı listeye
sorun yok bro kafanıza göre para sizin roll sizinKanka burası sanal alem burda benim arkadaş bytenis herkesle sohbetimiz var ama oziylede farklı dengesiz bir durum varsa düzeltirler
Enişte yorgan varmıKonu içi liste paylaşma kafasından çıkamadınız daha gençler bir boku beceremiyorsunuz
EnistemmmmKonu içi liste paylaşma kafasından çıkamadınız daha gençler bir boku beceremiyorsunuz
Sen başka bir formda yine aynı isimmi vardısorun yok bro kafanıza göre para sizin roll sizin
ben sonra görürüm onları![]()
Yastık var yorgan var çarşaf yok var mı sende ocbEnişte yorgan varmı
he bb de ki de benimSen başka bir formda yine aynı isimmi vardı
O çarşaf bizim işimiz meslek oYastık var yorgan var çarşaf yok var mı sende ocb
Yapacak birsey yok reis ortam bu ne yazik ki 😂Konu içi liste paylaşma kafasından çıkamadınız daha gençler bir boku beceremiyorsunuz
Çok zor değil tartışma çıkacağı belli konuyu kitletip özelden atacaksın şu şu kişiler diye oda 2-3 kişi seçip gönderecek başka konuda konuşulmaz daha da zatenYapacak birsey yok reis ortam bu ne yazik ki 😂
Enişte tartışma olması saçma zaten tebrik edicen gecicen o adamlarda acicam takip edersin kazanırsak bizde birine devrederizÇok zor değil tartışma çıkacağı belli konuyu kitletip özelden atacaksın şu şu kişiler diye oda 2-3 kişi seçip gönderecek başka konuda konuşulmaz daha da zaten
Para yok kimsede herkes sayıyor ne yapacak kendi yoksa ya arkadaşını aldı diyecek ya ben niye yokum diyecek konuşacak bu işler böyle en güzeli özelden halletmek öncesinde de konuyu kapattırmakEnişte tartışma olması saçma zaten tebrik edicen gecicen o adamlarda acicam takip edersin kazanırsak bizde birine devrederiz