Tebrikler dost daim olsunRamizAmca/3 * 400
Arkadaşlar bu ara şans açık gitti basketten borçları kapatmak üzereyim çok az kaldı 3 kişiye 400 TL Rol parası atıcam
22.30 Kapanır Liste
Tebrikler dost daim olsunRamizAmca/3 * 400
Arkadaşlar bu ara şans açık gitti basketten borçları kapatmak üzereyim çok az kaldı 3 kişiye 400 TL Rol parası atıcam
22.30 Kapanır Liste
Anlatacak hikayen varsa dinleriz dayııRamizAmca/3 * 400
22.30 Kapanır Liste
Forumda hani hesabını silmistin bak buradasın işte puahahKime ne yalanımız var da böyle açık açık yazdın da hele açıkla bakam
bol şansRamizAmca/3 * 400
22.30 Kapanır Liste
Kendi seçecek dost yaw sen niye modlara etiket attın simdi
Hraabı kapattırmıştım sadece tekrar açtırdım bunda bir yalan yok kiForumda hani hesabını silmistin bak buradasın işte puahah
Kesene bereketRamizAmca/3 * 400
22.30 Kapanır Liste
Niye geri geldin ki keske gelmeseydinHraabı kapattırmıştım sadece tekrar açtırdım bunda bir yalan yok ki
Sileriz niye bağırıyonKendi seçecek dost yaw sen niye modlara etiket attın simdi
Keşke olmasaydıBugun pazRtesi✋✋
Cok para lazım cookkUyu la sen yarin isin gücün var gec kalırsın mazallah puaha
Benden eski uyesin dost sen bilmiyrosmuun modlar bu şekilde çekilişe izin vermiyor adamlar konuya girse konuyu kapatır bide ben sana niye bagirim puahahSileriz niye bağırıyon
Ulan gozun doysun memur adamsın arkanda devlet var biz ne pok yiyelim peki puahaCok para lazım cookk
Para yok para illa ağlayalım mıUlan gozun doysun memur adamsın arkanda devlet var biz ne pok yiyelim peki puaha
Az işim var geri gıdecem ondan döndümNiye geri geldin ki keske gelmeseydin