- 9,312
- 13,406
- 113
Sevindim dostum inşallah öyle olur. Borc hepimiz için büyük sıkıntıBen kapattım çünkü icra vardı kredi yada kk çıkmıyor kimseden de borç almam ben kanka kafam rahat
Sevindim dostum inşallah öyle olur. Borc hepimiz için büyük sıkıntıBen kapattım çünkü icra vardı kredi yada kk çıkmıyor kimseden de borç almam ben kanka kafam rahat
Ben neden görmedim yanlış kişilere dağıtmışsınValla 5 gündür param bitti ama son 1 ayda baya dağıtım yaptım da forum kadir kıymet bilmiyor artik bende artik kimseye odul vermemeyi düşünüyorum
Alkol içmemiştim ama atıldım diyelim dost 😂😂Ayildin mi dicektim dun sarhostun ya
Bir dhaa dağıtmayiz olur biter herkes dümenci olmus lafım bu konudaki kişiye değil onlan alisverisiim olmadi ama genel forumda millet sadece almasını biliyor artikBen neden görmedim yanlış kişilere dağıtmışsın
Kesene bereketRamizAmca/3 * 400
Arkadaşlar bu ara şans açık gitti basketten borçları kapatmak üzereyim çok az kaldı 3 kişiye 400 TL Rol parası atıcam
22.30 Kapanır Liste
Demek içmeden sarhoş oluyorsun dost valla brawoAlkol içmemiştim ama atıldım diyelim dost 😂😂
O sefer veremedin çıkmadı bize bu sefer çıkar mı ?RamizAmca/3 * 400
Arkadaşlar bu ara şans açık gitti basketten borçları kapatmak üzereyim çok az kaldı 3 kişiye 400 TL Rol parası atıcam
22.30 Kapanır Liste
İçtim ama alkol değil be olm illa yazdircan mi buraya +18 kötü örnek 😂Ocm
Demek içmeden sarhoş oluyorsun dost valla brawo
Dağıtım yapıldı bidakine sözO sefer veremedin çıkmadı bize bu sefer çıkar mı ?
Shellaci etiketle daimonun mesai bittiÖdüller dağıtıldı roller açılır şimdi
@Daimon konu kilit
EywallahhDağıtım yapıldı bidakine söz
Fazla içme kardesim puahaİçtim ama alkol değil be olm illa yazdircan mi buraya +18 kötü örnek 😂
Bol şansRamizAmca/3 * 400
22.30 Kapanır Liste
İfşa bekliyorumBir dhaa dağıtmayiz olur biter herkes dümenci olmus lafım bu konudaki kişiye değil onlan alisverisiim olmadi ama genel forumda millet sadece almasını biliyor artik
EyvallahBir dhaa dağıtmayiz olur biter herkes dümenci olmus lafım bu konudaki kişiye değil onlan alisverisiim olmadi ama genel forumda millet sadece almasını biliyor artik
Boş kafayla yaşanmıyor bu hayat 😂Fazla içme kardesim puaha
Brnde aacalıbılırmıyımÖdüller dağıtıldı roller açılır şimdi
@Daimon konu kilit
Kazancın daim olsun reis 🔐Ödüller dağıtıldı roller açılır şimdi
@Daimon konu kilit