- 49,330
- 54,139
- 113
Liste bu şekildeKanka toplu isim yaz sil bence
Ekli dosyalar
-
60.7 KB Görüntüleme: 28
Liste bu şekildeKanka toplu isim yaz sil bence
Kesene bereketKanka varsın sen
Ben2 kişi kaldi sizde atmayanlar iban iletsin hemen dağıtalım
Açık la ama cvp vermio🤣🤣Kapalı
Kesene bereket @RamizAmca ödül geldiSaol kral
Dur abi şimdi para geldi gözü bizi görmez beni bile nicklemiyor baksana gözü dönmüş 😂Açık la ama cvp vermio🤣🤣
Ramize wp bir destan yazdım direkt engelledi🤣🤣Dur abi şimdi para geldi gözü bizi görmez beni bile nicklemiyor baksana gözü dönmüş 😂
Emeğine sağlık dostListe bu şekilde
Yaş olmuş 52 burda millete sinyal atıp ödül kovalamak yerine Allah'a mı yönelsen ne zaman görsem milete yanlıyorsunRamize wp bir destan yazdım direkt engelledi🤣🤣
Oooooooo kralDur abi şimdi para geldi gözü bizi görmez beni bile nicklemiyor baksana gözü dönmüş 😂
Sen yazdiklarimi ciddiyemi alıyorsun🤣Yaş olmuş 52 burda millete sinyal atıp ödül kovalamak yerine Allah'a mı yönelsen ne zaman görsem milete yanlıyorsun
Kral sana denemiştim erhana demiştim sana ayriyeten tebrikler dedimde görmedin 😂🙏Oooooooo kral
34 yaşına gelmişsin cebinde yol paran yok bence senin daha çok utanman lazımYaş olmuş 52 burda millete sinyal atıp ödül kovalamak yerine Allah'a mı yönelsen ne zaman görsem milete yanlıyorsun
Eli kulagindadir meting. Gelir puc supurs der🤣🤣Kral sana denemiştim erhana demiştim sana ayriyeten tebrikler dedimde görmedin 😂🙏
Seninde kesene bereket dost yeri dolar insEmeğine sağlık dost