- 6,391
- 1,658
- 113
Konu sahibine Tebrikler listeciye Tebrikler teslohaylana bol öpücükler
Uğraşmayın Kadir abimle ne varmış yaşında 70 yaşında zebra dayım varken Kadir abime yaşlı diyebilir miyizYaş olmuş 52 burda millete sinyal atıp ödül kovalamak yerine Allah'a mı yönelsen ne zaman görsem milete yanlıyorsun
O ironi bilader senin aklın yetmez o işlere34 yaşına gelmişsin cebinde yol paran yok bence senin daha çok utanman lazım
70 yaşında bu forumda mıUğraşmayın Kadir abimle ne varmış yaşında 70 yaşında zebra dayım varken Kadir abime yaşlı diyebilir miyiz
He de gitsin🤣Uğraşmayın Kadir abimle ne varmış yaşında 70 yaşında zebra dayım varken Kadir abime yaşlı diyebilir miyiz
Dolar cano doldu bileSeninde kesene bereket dost yeri dolar ins
Hahahahahahahahahah 24 saat rol takip eden adamdan akıl mı alacaz aq sen bi git aynaya bak da gel biraderO ironi bilader senin aklın yetmez o işlere
Daha kaç kere yazacaksın be adam anladık ödüller gönderildi oshxhs 😂Tüm oduller gonderildi herkesin emeğine sağlık
Artist iste🤣🤣Daha kaç kere yazacaksın be adam anladık ödüller gönderildi oshxhs 😂
En azından tek yemiyoruz kral daha siftahini göremedik forumda puhahahahahaahHahahahahahahahahah 24 saat rol takip eden adamdan akıl mı alacaz aq sen bi git aynaya bak da gel birader
Başım çatlıyor dost ben uyuyorum muhabbeti yarın yaparız artık pauahDaha kaç kere yazacaksın be adam anladık ödüller gönderildi oshxhs 😂
Ramiz sifatina scm🤣🤣Dolar cano doldu bile
Tabi tabi tabi şurada 2 günüm kalmış yarın lafın belini kırarız gardaş yat uyu ,😂Başım çatlıyor dost ben uyuyorum muhabbeti yarın yaparız artık pauah
İstenmi çıkıom🤣🤣Tabi tabi tabi şurada 2 günüm kalmış yarın lafın belini kırarız gardaş yat uyu ,😂
Tam tersi abi işe başlıyorum 2.5 aydır boştum Dünyam karardıİstenmi çıkıom🤣🤣
Git bak konularıma boş yapma aq kaç tane konun var kendi paranla kapçık ağızlıEn azından tek yemiyoruz kral daha siftahini göremedik forumda puhahahahahaah
Ne güzel len boş boş gezmek aha şimdi ise gidecem yol parası ayarlamaya calisiom bulurmuyum senceTam tersi abi işe başlıyorum 2.5 aydır boştum Dünyam karardı
Sabah sabah gerek yok az çok kim kimdir belli oluyorGit bak konularıma boş yapma aq kaç tane konun var kendi paranla kapçık ağızlı
Bulamazsın abi olsaydı yollardım inanki evrak falan derken kuruş kalmadı oda emanet paraydı zatenNe güzel len boş boş gezmek aha şimdi ise gidecem yol parası ayarlamaya calisiom bulurmuyum sence