Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling RamizAmca | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,693
35,933
113
Jojobetten çekim verdim izinli olduğum için yatıyorum herkese hayırlı sabahlar krallar Allah herkesi kuru iftiradan saklasın ismimi gizliyorum iması yapıyorsunuz ben zaten ödülleri ibandan atacaktım kendileri jojobet hesabına at dedi neyse hakkim size helaldir krallar
Takıldık makarasına alınma bu kadar kardeşim.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,340
54,145
113
Yarin bir gün bu adamda para olmucak Allah aşkına kac kişiye yazsa kac kisi adama geri dönüş yapacak herkes para ister ama herkes para veremez uzatmayın insanları etkinliklerden soğutmayın

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,663
2,274
113
abi şu forumda bir kaç yamyam var paranın kokusunu aldımı konuya damlıyorlar peşinden kuyruklarıda geliyor acilen bunların temizlenmesi lazım sonraki konularda yemin ediyorum 1 lira dağıtım da yapmam şu konudan sonrada kimseye bol şans dahi dilemem forumun etini kemiğini işkembesine kadar sömürüyor bu yamyamlar

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,432
7,492
113
abi şu forumda bir kaç yamyam var paranın kokusunu aldımı konuya damlıyorlar peşinden kuyruklarıda geliyor acilen bunların temizlenmesi lazım sonraki konularda yemin ediyorum 1 lira dağıtım da yapmam şu konudan sonrada kimseye bol şans dahi dilemem forumun etini kemiğini işkembesine kadar sömürüyor bu yamyamlar
Yakındır Ahmet son olaylardan sonra para alışverişi yasaklanacak
Adama roll açsın diye para atıyoruz adam gönderdim mesajını bile beğenmiyor

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Yakındır Ahmet son olaylardan sonra para alışverişi yasaklanacak
Adama roll açsın diye para atıyoruz adam gönderdim mesajını bile beğenmiyor
İsim vermediginiz sürece adam onu yapmaya özelden milleti soguslemeye devam edecek çünkü gram utanmalari yok @Tunca54 denilen lavuk halen forumda bol şans yazıyor millete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...