- 89,059
- 17,952
- 113
Nedenini sorabilir miyimHakan yerine @Golcümetin trx at kral
Nedenini sorabilir miyimHakan yerine @Golcümetin trx at kral
Ben takip vs etmedim konuda aktif olan birisine at kardeşHakan yerine @Golcümetin trx at kral
Isim vericeksiniz dost herkeste bilecek kimdir nedir ona göre davranacak diye düşünüyorumÇok tanıdığınız bi isim ama bu arkadaş değil
Dm baksana dostumRoll falan açmayak en iyisi daha iyi
Ya sana 50 tane adam sayarim dost forumda güvenilir adam sayısı çok az suanÇok tanıdığınız bi isim ama bu arkadaş değil
Dm gel😂😂Ya sana 50 tane adam sayarim dost forumda güvenilir adam sayısı çok az suan
Iste feraset iste cesaret pauhaBen takip vs etmedim konuda aktif olan birisine at kardeş
Bana dmden söyle kimseye söylememDm gel😂😂
İkimizinde dm si kapalı burdan yazsana dost puahaDm gel😂😂
Talibim -100 vallaBen takip vs etmedim konuda aktif olan birisine at kardeş
14 sayfa takip eden birisi varsa o kişi alsın erho. Ne kadar sıfır olsakta hak geçmesinIste feraset iste cesaret pauha
Sglm var yada bende hata var konusunu göremedimİkimizinde dm si kapalı burdan yazsana dost puaha
Takip edilecek bir konu olmadi ki adam kuponu paylaştı 2 dakika sonra won oldu iste bizde 10 sayfa muhabbet ettik emek verilen bir konu olmadi14 sayfa takip eden birisi varsa o kişi alsın erho. Ne kadar sıfır olsakta hak geçmesin
Ne hak geçmesi dost14 sayfa takip eden birisi varsa o kişi alsın erho. Ne kadar sıfır olsakta hak geçmesin
İstemem sol cebime koy hahahhahsjhaha 😅14 sayfa takip eden birisi varsa o kişi alsın erho. Ne kadar sıfır olsakta hak geçmesin
Bravo meto leşçiler utansın14 sayfa takip eden birisi varsa o kişi alsın erho. Ne kadar sıfır olsakta hak geçmesin
Ne bileyim konuya hakim değilim takip vs oldu zannettimNe hak geçmesi dost
Haklık durum yok 232 sayı olan maçta 235 cıkarsa kazanır demiş. Kimse takip etmedi al paranı