- 49,330
- 54,139
- 113
Oha 1 aldik 2 olmaz yakışmaz bize gir bir siteye trx i kopyala at adama düşer sitedeki hesabinaErho zaten Benim TRX de yok benim yerime de sen al
Oha 1 aldik 2 olmaz yakışmaz bize gir bir siteye trx i kopyala at adama düşer sitedeki hesabinaErho zaten Benim TRX de yok benim yerime de sen al
Hakan kim olayın hakanla ilgisi nedir kardeşim aramızdaki bi makara olayı o valla gümzü saplarım sol gözüneAdamın hakkını yediniz hakan yanlız değildir
Meto olsa çoktan atmıştı diğeri ama leşçi oşanOha 1 aldik 2 olmaz yakışmaz bize gir bir siteye trx i kopyala at adama düşer sitedeki hesabina
HAKAN ÖLÜMSÜZDÜRHakan kim olayın hakanla ilgisi nedir kardeşim aramızdaki bi makara olayı o valla gümzü saplarım sol gözüne
O aldi ya çoktan atmıştır zaten pauahMeto olsa çoktan atmıştı diğeri ama leşçi oşan
Eyvallah baştacısınBende almayacam zaten dostum @Holi44 De hediyem olsun
OhaaHAKAN ÖLÜMSÜZDÜR
İkinciye laaaO aldi ya çoktan atmıştır zaten pauah
TRX hangi sitelerde var pek bilmiyorum bile yada sen al bana IBAN geçOha 1 aldik 2 olmaz yakışmaz bize gir bir siteye trx i kopyala at adama düşer sitedeki hesabina
Hay senin yalanına baska kimse kalmadımi benim ödüle göz koydun pauhaEyvallah baştacısın
Jojonun adresi verTRX hangi sitelerde var pek bilmiyorum bile yada sen al bana IBAN geç![]()
Gücüm sana yetiyo napim😂Hay senin yalanına baska kimse kalmadımi benim ödüle göz koydun pauha
Bende siteden trx alıp attim dost betzula ya gir tron hesabıni sec ordan cikiyor zaten adresi kopyala at adamaTRX hangi sitelerde var pek bilmiyorum bile yada sen al bana IBAN geç![]()
Hic dm yanmamis benim insaat kepcesimi buHahhahah ben kimsenin gözüne soka soka dağıtım yapmıyorum arka planda ihtiyaç sahiplerine kepçe ile veriyorum![]()
Yetiyormu cidden pauhaGücüm sana yetiyo napim😂
Bırak ipne jojoyu kod vermiyorJojonun adresi ver
5 kişinin de ödülünü alır la o pauahİkinciye laaa
Sana bile yetmiyor vay arkadaş dünya boştur loYetiyormu cidden pauha
Spamlatıyor artık laBırak ipne jojoyu kod vermiyor![]()