- 21,119
- 17,755
- 113
Dayı sen ihtiyaç sahibi değilsin çok bağımlı olman lazımHic dm yanmamis benim insaat kepcesimi bu
Dayı sen ihtiyaç sahibi değilsin çok bağımlı olman lazımHic dm yanmamis benim insaat kepcesimi bu
Şaroğluna yeter bence😂😂Sana bile yetmiyor vay arkadaş dünya boştur lo
Ya sen ne bicim kumarcisin virbusbetten ver iste adresBırak ipne jojoyu kod vermiyor![]()
Betzulanin taaa MK 100 TL ödememek için neler yapmıştıBende siteden trx alıp attim dost betzula ya gir tron hesabıni sec ordan cikiyor zaten adresi kopyala at adama
Kim diyor bunu kim en çok ben sahibim ihtiyaçDayı sen ihtiyaç sahibi değilsin çok bağımlı olman lazım![]()
Hakan'dan beter o bak yemin ederim ama hakan çok belli ediyor meto başka seviye5 kişinin de ödülünü alır la o pauah
Acemi kumarciYa sen ne bicim kumarcisin virbusbetten ver iste adres
Fakirlerin halinden anlamak için böyle ayak yapıyorum😅Dayı sen ihtiyaç sahibi değilsin çok bağımlı olman lazım![]()
www.instagram.com
Benim cekimler 1 dakikayı geçmiyor o sitede bide çapraz çekim var daha ne olsun laaBetzulanin taaa MK 100 TL ödememek için neler yapmıştı
İkametgah adresi bugün tarihi ile birlikte muhtarlıktan fakirlik kağıdı ile selfie çekip gönderirseniz değerlendirmeye alınacaksınızKim diyor bunu kim en çok ben sahibim ihtiyaç
Link atsana biBenim cekimler 1 dakikayı geçmiyor o sitede bide çapraz çekim var daha ne olsun laa
Muhtar yok bizim mahallede kayyum atancak adam enfeksiyondan öldü mahallenin çöpü pisliginden öğle yerde yaşıyorum düşün cam kırık evde gazete kağıdı ile banltladik evin kapisi disardan saga sola cevirince aciliyor pansiyon kapisi gibi öğle garip gureba yerde yasiyorum sen düşünİkametgah adresi bugün tarihi ile birlikte muhtarlıktan fakirlik kağıdı ile selfie çekip gönderirseniz değerlendirmeye alınacaksınız![]()
Kıskanıyorlar seniBu yaptığınız gerçekten ayıp tm bı hata yaptım her seferinde yüzüme vuruyorsunuz aynı şeyi Metin yaptı niye ona bişey demiyorsunuz ödül aldık diye niye bu kadar zorunuza gidiyor atmayacaksaniz seçmeyin o zaman
Hangi Metin buBu yaptığınız gerçekten ayıp tm bı hata yaptım her seferinde yüzüme vuruyorsunuz aynı şeyi Metin yaptı niye ona bişey demiyorsunuz ödül aldık diye niye bu kadar zorunuza gidiyor atmayacaksaniz seçmeyin o zaman
Tron TRX nerede erho
Canliya sor o sana desin bu kadar cahilliğe daha fazla katlanamicamTron TRX nerede erho