- 71,718
- 37,911
- 113
Hzhahshs Ulan ne tehlikeli adamım ha Bayrama az kaldı ekran hala duruyor ekran görüntüsü almıştım🤣Bakmak la görmek arasında fark var delikanlı 😅
Hzhahshs Ulan ne tehlikeli adamım ha Bayrama az kaldı ekran hala duruyor ekran görüntüsü almıştım🤣Bakmak la görmek arasında fark var delikanlı 😅
Valla yazık ediyoruz paralara imş bırakırız slotu. Sporda az da olsa elbet kazanıyoruzBen son 1 aydır aynı hatayı yapıyorum 2 3 k kazanip slota girip anında sırıtıyorum o paraları kenara atsam simdi 100k param vardı son 20 gündür hemen hemen her gün jojonun kodundan cekim yapıyorum
dün şu maçın 2.5 üstünden yattım lan ben tüm kasayı koymuştum bu maçaSonra sinirlendim 225 bonusu bu maca bastim geldi küçük paralarda ne oranlar geliyor bu parayı 3 yaptım slotta 3 dakika da sıfırladım lakers devre arası oldu 3 ve 4 per ust girecem dedim girmedim
Adam gibi adam Gezdirenler yesinNerede hani ben niye görmedim
Sporda hiç değilse telafi ediyorsun slot ole degil ben bi 50 100 kazanayım derdindeyim de zaten 10 gün sabretsem o tutarları bulurum hep acele ediyoruz dost hepValla yazık ediyoruz paralara imş bırakırız slotu. Sporda az da olsa elbet kazanıyoruz
Ok😒Hzhahshs Ulan ne tehlikeli adamım ha uzun süre görüşmeyelim 🤣
Adamın ham maddesi ya İşin gücün rast gitsin adam gibi adam Ahmet bir şeyler bahsetti Benim dediğime geldi miAdam gibi adam Gezdirenler yesin
Yok lan ekran almadım üzülme Ben öyle biri miyim
Ben maca baktım ev oynuyor depte is yok sütü yoktu dedim atamayana atarlar olacak ilk sutu gol olacak aynen ole oldu ilk yari depin aliri 23 orandi ben evde ardından atabilir diye dusundum yoksa yari bahsi alacaktımdün şu maçın 2.5 üstünden yattım lan ben tüm kasayı koymuştum bu maça
sonra onlarda bana koydu
Varlığın yeterYok lan ekran almadım üzülme Ben öyle biri miyim
Varlığın yeter
[/ gariban insan gariban insanın halinden anlar
Şu kafadan Bana da ver yaDemek seni ondan bi türlü anlayamıyorum ben 🤣🤣
Geldi geldi cacıklar bitmez burda muroAdamın ham maddesi ya İşin gücün rast gitsin adam gibi adam Ahmet bir şeyler bahsetti Benim dediğime geldi mi
karaktersiz Neyse işimize bakalım karaktersiz insan için bile konuşulmazGeldi geldi cacıklar bitmez burda muro
Slot oynayıp para kazanacağını umana Allah akıl fikir versin diyorum aga kod kovaliyorum arada orda bile kafayı yiyorum kağıt oynasan elin kötüyse kartım kötü kaybettim iyise kartım iyi kazandım dersin spor oynarsın bi maçın batar bi maçın tutar gene kazanırsın ama slot öyle değil oevladı dedenin namussuz balıkçının keyfi gelecekte X atacak para kazanacaksında ne biliyim neySporda hiç değilse telafi ediyorsun slot ole degil ben bi 50 100 kazanayım derdindeyim de zaten 10 gün sabretsem o tutarları bulurum hep acele ediyoruz dost hep
Güzel anıların varsa biraz Sevda çekmek biraz hasret çekmek eski anıları canlandırmak beraber gezdin yerlerde tekrar geziyormuş gibi hayal kurmak beraber yemek yedi yerlerde tekrar o heyecanı yaşamak birlikte gittiğin sinamanin o ilk elini tutun günü ilk öptün günün anılarını tekrar hisstemek pekte kötü olmamalı ne kadar yarım kalırsa kalsın hatirladiktan sonra arkasından küfürler beddualar etmiyirdan iyiki yaşamışım dersin bugunlerfr benimde 10 sene önce üniversitede sonra ayrıldım kız aklıma geliyor değişik hissediyorum çok yarım kalan şeyler olmuş ama iyikide karşıma cikmisEski sevgilim vardı 3 sene önce ona ömrüm diye hitap ediyordum aq bozosu ne zaman ömrüm dese aklıma kız geliyor neyse ben kaçtım hadi byess
Hg dostGeldi geldi cacıklar bitmez burda muro
Gecen sene 10 gün araylan 960 770 para kazandım 2 milyondan fazla param oldu 4k para ile yaptım bunu eskiden musluklar acikti bu sene kapanmış açmak mümkün olmuyor maalsefSlot oynayıp para kazanacağını umana Allah akıl fikir versin diyorum aga kod kovaliyorum arada orda bile kafayı yiyorum kağıt oynasan elin kötüyse kartım kötü kaybettim iyise kartım iyi kazandım dersin spor oynarsın bi maçın batar bi maçın tutar gene kazanırsın ama slot öyle değil oevladı dedenin namussuz balıkçının keyfi gelecekte X atacak para kazanacaksında ne biliyim neyburda arada jackpot videosu atanlar oluyor slotta çok gülüyorum çünkü onu alana kadar kaç jackpot parası kaptiriyorlar o slotlara
![]()
Biris eğt idi diğeri hangi oyunda dostGecen sene 10 gün araylan 960 770 para kazandım 2 milyondan fazla param oldu 4k para ile yaptım bunu eskiden musluklar acikti bu sene kapanmış açmak mümkün olmuyor maalsef