Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling RamizAmca | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Ben son 1 aydır aynı hatayı yapıyorum 2 3 k kazanip slota girip anında sırıtıyorum o paraları kenara atsam simdi 100k param vardı son 20 gündür hemen hemen her gün jojonun kodundan cekim yapıyorum
Valla yazık ediyoruz paralara imş bırakırız slotu. Sporda az da olsa elbet kazanıyoruz

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
753
113
Sonra sinirlendim 225 bonusu bu maca bastim geldi küçük paralarda ne oranlar geliyor bu parayı 3 yaptım slotta 3 dakika da sıfırladım lakers devre arası oldu 3 ve 4 per ust girecem dedim girmedim
dün şu maçın 2.5 üstünden yattım lan ben tüm kasayı koymuştum bu maça
sonra onlarda bana koydu

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Valla yazık ediyoruz paralara imş bırakırız slotu. Sporda az da olsa elbet kazanıyoruz
Sporda hiç değilse telafi ediyorsun slot ole degil ben bi 50 100 kazanayım derdindeyim de zaten 10 gün sabretsem o tutarları bulurum hep acele ediyoruz dost hep

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
dün şu maçın 2.5 üstünden yattım lan ben tüm kasayı koymuştum bu maça
sonra onlarda bana koydu
Ben maca baktım ev oynuyor depte is yok sütü yoktu dedim atamayana atarlar olacak ilk sutu gol olacak aynen ole oldu ilk yari depin aliri 23 orandi ben evde ardından atabilir diye dusundum yoksa yari bahsi alacaktım

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,893
6,262
113
Demek seni ondan bi türlü anlayamıyorum ben 🤣🤣

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
886
113
Sporda hiç değilse telafi ediyorsun slot ole degil ben bi 50 100 kazanayım derdindeyim de zaten 10 gün sabretsem o tutarları bulurum hep acele ediyoruz dost hep
Slot oynayıp para kazanacağını umana Allah akıl fikir versin diyorum aga kod kovaliyorum arada orda bile kafayı yiyorum kağıt oynasan elin kötüyse kartım kötü kaybettim iyise kartım iyi kazandım dersin spor oynarsın bi maçın batar bi maçın tutar gene kazanırsın ama slot öyle değil oevladı dedenin namussuz balıkçının keyfi gelecekte X atacak para kazanacaksında ne biliyim ney:D burda arada jackpot videosu atanlar oluyor slotta çok gülüyorum çünkü onu alana kadar kaç jackpot parası kaptiriyorlar o slotlara:D

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,158
7,457
113
Eski sevgilim vardı 3 sene önce ona ömrüm diye hitap ediyordum aq bozosu ne zaman ömrüm dese aklıma kız geliyor neyse ben kaçtım hadi byess
Güzel anıların varsa biraz Sevda çekmek biraz hasret çekmek eski anıları canlandırmak beraber gezdin yerlerde tekrar geziyormuş gibi hayal kurmak beraber yemek yedi yerlerde tekrar o heyecanı yaşamak birlikte gittiğin sinamanin o ilk elini tutun günü ilk öptün günün anılarını tekrar hisstemek pekte kötü olmamalı ne kadar yarım kalırsa kalsın hatirladiktan sonra arkasından küfürler beddualar etmiyirdan iyiki yaşamışım dersin bugunlerfr benimde 10 sene önce üniversitede sonra ayrıldım kız aklıma geliyor değişik hissediyorum çok yarım kalan şeyler olmuş ama iyikide karşıma cikmis

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Slot oynayıp para kazanacağını umana Allah akıl fikir versin diyorum aga kod kovaliyorum arada orda bile kafayı yiyorum kağıt oynasan elin kötüyse kartım kötü kaybettim iyise kartım iyi kazandım dersin spor oynarsın bi maçın batar bi maçın tutar gene kazanırsın ama slot öyle değil oevladı dedenin namussuz balıkçının keyfi gelecekte X atacak para kazanacaksında ne biliyim ney:D burda arada jackpot videosu atanlar oluyor slotta çok gülüyorum çünkü onu alana kadar kaç jackpot parası kaptiriyorlar o slotlara:D
Gecen sene 10 gün araylan 960 770 para kazandım 2 milyondan fazla param oldu 4k para ile yaptım bunu eskiden musluklar acikti bu sene kapanmış açmak mümkün olmuyor maalsef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...