- 39,293
- 32,944
- 113
Paranı iyi değerlendir ele güne muhtaç olma slota da bulaşma çalışmıyorsanŞansım açıldı 1k eklemiş JoJo 25x çevrimli 23k çektim bekabete 3 attım 30 çektim zenbet 5k ilaç gibi geldi 2 aydır işsizim
Paranı iyi değerlendir ele güne muhtaç olma slota da bulaşma çalışmıyorsanŞansım açıldı 1k eklemiş JoJo 25x çevrimli 23k çektim bekabete 3 attım 30 çektim zenbet 5k ilaç gibi geldi 2 aydır işsizim
Dm mi açıyorum şimdi ad soyad iban salŞuan benim durum gibi bende işten çıktım geçen ay demeknki bende 50k çekeceö bugün o parayla puahah
30 atıp 300 çekmen dileğiyleŞansım açıldı 1k eklemiş JoJo 25x çevrimli 23k çektim bekabete 3 attım 30 çektim zenbet 5k ilaç gibi geldi 2 aydır işsizim
OkeyDm mi açıyorum şimdi ad soyad iban sal
30 atmasın kardeşim abartma ğusjsj30 atıp 300 çekmen dileğiyle
Açtık
Hadi kardesım nerede 1.adım Hakan gibi 50 betten bonanzaya mı girdin
Para parayi ceker kankaaaa30 atmasın kardeşim abartma ğusjsj
Öldürmediğim her Yahudi için bana kufredeceksiniz demişti yüce Führer haklıymışYahudi var heralde aramizda cekilis hic cikmiyodu bi taktikle pp degistik hemen
Puajjjah 24 bey kardeşim 50 çok bze bizde o ağız yok puauaHadi kardesım nerede 1.adım Hakan gibi 50 betten bonanzaya mı girdin
Mizahşör musunuzHadi kardesım nerede 1.adım Hakan gibi 50 betten bonanzaya mı girdin
TebriklerŞansım açıldı 1k eklemiş JoJo 25x çevrimli 23k çektim bekabete 3 attım 30 çektim zenbet 5k ilaç gibi geldi 2 aydır işsizim
Goruyon demi tahir akın kardesım bile bize rol yapıyor tahiiiiiiirrrrrrrrrrrrrMizahşör musunuz
Hemen ilgileniyorumZenbet link ne ki
www.zenbet163.comZenbet link ne ki
Fuhrer her kimse eline diline saglikÖldürmediğim her Yahudi için bana kufredeceksiniz demişti yüce Führer haklıymış
İcardi oynuyordu en son reklamında oynanmaz zendeZenbet link ne ki
Akın gibi adam mı var memlekette 10 numara delikanlıGoruyon demi tahir akın kardesım bile bize rol yapıyor tahiiiiiiirrrrrrrrrrrrr
Çenen düştü seninde ha calismiyon muİcardi oynuyordu en son reklamında oynanmaz zende