Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Redkit1990 / Kasa 500 Hedef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,846
15,857
113
Kural ihlali nedeniyle; tüm bakiyeniz en az 2'li kombine, karşılaşma içerisinde bulunan her maç minimum 1.30 oranından çevrim sağlamalısınız.

Maritbete bak sen anapara 2 kere.tek maça vurmak yasakmış tüm bakiyeyi 2 maç vur diyor

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,145
18,706
113
Kural ihlali nedeniyle; tüm bakiyeniz en az 2'li kombine, karşılaşma içerisinde bulunan her maç minimum 1.30 oranından çevrim sağlamalısınız.

Maritbete bak sen anapara 2 kere.tek maça vurmak yasakmış tüm bakiyeyi 2 maç vur diyor
Kısmet bu işler sağlık olsun

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,453
113

Laa oraya niye attın anapara 2 li kombine şartı vardı

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,533
30,779
113

Yap 2 tane düşük oran gitsin dost geleceği varsa gelir zaten

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,446
9,638
113
burda da mı :) @Kashima allah aşkına bir roll yapta nasıl dağıtım yapılıyor bize bir öğret be gözünü sevdiğim her roll de bir şekilde itirazın var ama roll açmışlığın yok:)
Birincisi sen millete takip ettir sonra arkadaşlarına dağıt, ikincisi sen hala yüzsüzce muhatap olmaya devam ediyorsun, üçüncüsü benim üyeliğim boyunca dağıtımları bak 2 kişi çekiliş yapıyorsam 4 kişide extra takip ediyorlar diye konuyu takip edenlere atıyorum. İspat istiyorsan etkinlik konularına bakabilirsin. Dördüncüsüde birdaha benimle muhatap olmazsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...