- 24,446
- 9,638
- 113
Ben istemiyorum teşekkür ederim Bol şanslarTekrar roll acicam merak etme ilk sırada sen varsın ben haksızlık yapmam kimseye
Ben istemiyorum teşekkür ederim Bol şanslarTekrar roll acicam merak etme ilk sırada sen varsın ben haksızlık yapmam kimseye
🦧🦧🦧Şakire çay yok
Yanlış anlama akıl verme derdinde değilim sadece bir dost tavsiyesi gibi düşün. Saygısızlık ettiysem de kusura bakmaPeki hocam
Sollama beni yakarim seniŞakire çay yok
burda da mıBizi seçecek halin yoktu şaşırmadım. Bol sanslar
Yok hocam estagfurullah sana saygım sonsuz. SaygilarYanlış anlama akıl verme derdinde değilim sadece bir dost tavsiyesi gibi düşün. Saygısızlık ettiysem de kusura bakma
Sevene can feda sevmeyene elveda sinan'ımSollama beni yakarim seni
Hadi loseli roll yap özledikSevene can feda sevmeyene elveda sinan'ım
Kurşun yok sinan'ım ateşle ufak bisiler tüm forumu ateşe verelim 20 dk var nbayeHadi loseli roll yap özledik
Kısmet bu işler sağlık olsunKural ihlali nedeniyle; tüm bakiyeniz en az 2'li kombine, karşılaşma içerisinde bulunan her maç minimum 1.30 oranından çevrim sağlamalısınız.
Maritbete bak sen anapara 2 kere.tek maça vurmak yasakmış tüm bakiyeyi 2 maç vur diyor
Laa oraya niye attın anapara 2 li kombine şartı vardıKural ihlali nedeniyle; tüm bakiyeniz en az 2'li kombine, karşılaşma içerisinde bulunan her maç minimum 1.30 oranından çevrim sağlamalısınız.
Maritbete bak sen anapara 2 kere.tek maça vurmak yasakmış tüm bakiyeyi 2 maç vur diyor
Yap 2 tane düşük oran gitsin dost geleceği varsa gelir zatenKural ihlali nedeniyle; tüm bakiyeniz en az 2'li kombine, karşılaşma içerisinde bulunan her maç minimum 1.30 oranından çevrim sağlamalısınız.
Benim ateşim yanmiyor artikKurşun yok sinan'ım ateşle ufak bisiler tüm forumu ateşe verelim 20 dk var nbaye
Bas bas daha yüksek roll yaparız@egehandro site 2 maça kasa bas diyor ya herro ya merro
Bilmiyordum keşke vbete atsaydım freebet alırım diye güvence olsun dedim oda yattıLaa oraya niye attın anapara 2 li kombine şartı vardı
Birincisi sen millete takip ettir sonra arkadaşlarına dağıt, ikincisi sen hala yüzsüzce muhatap olmaya devam ediyorsun, üçüncüsü benim üyeliğim boyunca dağıtımları bak 2 kişi çekiliş yapıyorsam 4 kişide extra takip ediyorlar diye konuyu takip edenlere atıyorum. İspat istiyorsan etkinlik konularına bakabilirsin. Dördüncüsüde birdaha benimle muhatap olmazsan sevinirimburda da mı@Kashima allah aşkına bir roll yapta nasıl dağıtım yapılıyor bize bir öğret be gözünü sevdiğim her roll de bir şekilde itirazın var ama roll açmışlığın yok
![]()
Özgüvenli erkek >>Bas bas daha yüksek roll yaparız