- 57,143
- 19,027
- 113
Bakak
Sen dönene kadar benim is bitmis olur goremezsin beni 😁Dönersem sıkıntı 😅
Ayıp 🍌🍌🍌Sen dönene kadar benim is bitmis olur goremezsin beni 😁
🍆 afiyetAyıp 🍌🍌🍌
Eyvallah dost atayımRolcu @egehandro dm atabilirsin payco ile
Bizi seçecek halin yoktu şaşırmadım. Bol sanslarRolcu @egehandro dm atabilirsin payco ile
Niye trip atıyon dost anlamadımBizi seçecek halin yoktu şaşırmadım. Bol sanslar
Edgardo inşallah ekmeğini yersin kralEyvallah dost atayım
Hep beraber dostEdgardo inşallah ekmeğini yersin kral
Trip değil. 5 rolcu sıraya göre seçilmiş, takipte ona göre uygulanır mı acaba dedim ama herkesin adalet anlayışı farklı olabiliyor, tebrik ettim bol şans diledimNiye trip atıyon dost anlamadım
Helal düldül roll başarılı olmusRolcu @egehandro dm atabilirsin payco ile
Tekrar roll acicam merak etme ilk sırada sen varsın ben haksızlık yapmam kimseyeTrip değil. 5 rolcu sıraya göre seçilmiş, takipte ona göre uygulanır mı acaba dedim ama herkesin adalet anlayışı farklı olabiliyor, tebrik ettim bol şans diledim
Emniyete haber verin artık kimse emniyette değil. Kılıcın keskin olsun yiğidim @egehandroRolcu @egehandro dm atabilirsin payco ile
Sonrada ben 🍉😁Tekrar roll acicam merak etme ilk sırada sen varsın ben haksızlık yapmam kimseye
Hacı abi sosyal mecralarda çok takılmayın böyle şeylere. Fazla ciddiye alıyorsunuz bence bu roll ve para dağıtım olayınıTrip değil. 5 rolcu sıraya göre seçilmiş, takipte ona göre uygulanır mı acaba dedim ama herkesin adalet anlayışı farklı olabiliyor, tebrik ettim bol şans diledim
Peki hocamHacı abi sosyal mecralarda çok takılmayın böyle şeylere. Fazla ciddiye alıyorsunuz bence bu roll ve para dağıtım olayını
Şakire çay yokSonrada ben 🍉😁