- 50
- 42
- 18
Eski site alt yapı değiştirmiş büyük ihtimallikle üyelerini çekmek için yapıyorlar öder bu site
Ödemez inşallahEski site alt yapı değiştirmiş büyük ihtimallikle üyelerini çekmek için yapıyorlar öder bu site
SebepÖdemez inşallah
Kykc doğrulama yapmıyor bilerek oyun oynattirmiyor 60 k yaptım öder mi bok öder
Adaminki 2 dakkada onaylanmış sana ne diyolarKykc doğrulama yapmıyor bilerek oyun oynattirmiyor 60 k yaptım öder mi bok öder
Çekim talebinden sonra 1 saate kadar odelerİşlem aşmasına alındı Dostlar, henüz ödeme gelmedi amaEkli dosyayı görüntüle 979765
Bişey demiyorlar yapay zeka gibi yazıp dueyiarAdaminki 2 dakkada onaylanmış sana ne diyolar
Beleş kral bana kycj nasıl yapıldı anlatır msnÖdeme geldi Dostlar.. saldırınnnEkli dosyayı görüntüle 979778
bendede olmuyordu destege coktum nazijk bir dille kendi onayladıBeleş kral bana kycj nasıl yapıldı anlatır msn
Tebrikler ödeyeceğine inanıyordummÖdeme geldi Dostlar.. saldırınnnEkli dosyayı görüntüle 979778
Ya sen Site elemanı değilsin de 1000 TL'ye düşürmüşler çekimi doğru mu yaBazı arkadaşlar sitenin elemanı diye iftira atmışlar ben sitenin elemanı değilim
Nasıl yaptınbendede olmuyordu destege coktum nazijk bir dille kendi onayladı