Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ruh Halim

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,909
4,790
113
Aileden destek veren yokmu seni bi tatile yollasınlar kendini topla yoksa calışamazsın
Dost tatil falanda istemiyom tek derdim eşyalar 4 aydır kiralık depoda bi iş bulup 3 ay para biriktirip tekrardan evimi kurmak dost yoksa hanımda boşayacak az kaldı 6 senedir bu halimi cekiyo zaten

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,353
4,938
113
Dost tatil falanda istemiyom tek derdim eşyalar 4 aydır kiralık depoda bi iş bulup 3 ay para biriktirip tekrardan evimi kurmak dost yoksa hanımda boşayacak az kaldı 6 senedir bu halimi cekiyo zaten
Kardo sen iş buluyon da dayanamıyosunki en rahat işten bile kaçtın kusura bakma ama yenge haklı iyi bile sabr etmiş bunca zaman

Delimine34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
67
20
8
dostum bende 6 aydır işsisizm borç aşeleyi aştı icralık oldum yapcak bısı yok hayat işde yok

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
513
93
Dostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Dost önce tedavi olman lazım. Hastaneye yat iyileşmeden çıkma. Buralarda zaman kaybetme

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,091
3,126
113
Vallahi sana acıyorum bide evlisin kafada kırık ne dertler var yarrabbi halimize şükürler olsun

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,343
6,374
113
Kardeş o hapları bırakıp vucudun hapların kalıntılarını atana kadar hayatta düzelmessin gün gectikçe beter olursun dinle beni alma şu hapları

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,343
6,374
113
Aslında haklısın 12 senedir icmedigim ilaç kalmadı faydasını görmediğim gbi iyice hasta etti
Ben 1 kere gittim doktora bu psikolojik haptan verdi valla 1 tane ictim beynim anciklaştı gittim attim çöpe sonra psikolojim kendiliginden duzeldi hapa devam etsem boku yemistim sen oyle yap kardesim çünku beyni hakkaten bitiriyor