- 6,720
- 2,434
- 113
Boşa bekleme başkan@erhanbey22 ne alemdeyiz az soluklan su iç gel sohbete![]()
Boşa bekleme başkan@erhanbey22 ne alemdeyiz az soluklan su iç gel sohbete![]()
dün ve bugünkü ingiltere maçlarının yüzde 70 i alt bitti fena köşe yaptılar90 dakika gol sesi duymadık birde liverpool diyoruz![]()
Keyiflerin nasıl kardeşim dün konunu geç gördüm nası oldun toplayabildin mi kafanıBol şans diyorum bidaki msjım sağlık olsun olmasın
seyirci yok buradan kaldırıyorlar parayıdün ve bugünkü ingiltere maçlarının yüzde 70 i alt bitti fena köşe yaptılar
Evo iyi kokluyo gol maçlarını , sağlık olsun be reisimseyirci yok buradan kaldırıyorlar parayı
Ne koparsan kârdır@erhanbey22 çekim paylaşım bonusuda alabiliyoruz 20 freespin ben onuda alayım))
Sağol dostum normale döndük dönmek zorundayızKeyiflerin nasıl kardeşim dün konunu geç gördüm nası oldun toplayabildin mi kafanı
Üzüldüm kardeşimkaybettik gençler dün 300 çektiğimiz için kayıp bonusuna alamıyoruz hayırlı işler![]()
Geçmiş olsun hacıkaybettik gençler dün 300 çektiğimiz için kayıp bonusuna alamıyoruz hayırlı işler![]()
Varlığın yeterkaybettik gençler dün 300 çektiğimiz için kayıp bonusuna alamıyoruz hayırlı işler![]()
Kardeşim bu ilk ölümüz değil ki son olsunbu gecede hayaller olmadı yarına kaldık![]()
Sağlık olsun dost Konu Kilit.@Berat2010 geçen çekilişte cıktın yazmamıssın salihe 20 lirayı yok ederiz yaz kardeşim![]()