- 6,476
- 10,798
- 113
Yapma dost 😔1.5 k dan etti lavuklar
Ekli dosyayı görüntüle 422334
Yapma dost 😔1.5 k dan etti lavuklar
Bi yiyemezler bunlarMola dönüşü fener 3 atacak hissediyorumda biz kaç ihtimalli aldık maçı onu bilmiyorum 😂
Harbi bende son paramla almistim hain fener1.5 k dan etti lavuklar
Yapamadı dost başaramadıkBi s2k yiyemezler bunlar
Bende diyom niye patladık dostHarbi bende son paramla almistim hain fenerşaha verdigim kuponu oynicaktim ya bide işim cikti vay anasini
Şuan bir rol yapsan emınım kı kazanırsın dost ama sponsorlarda sıkıntı varBende diyom niye patladık dost
Benimde yanindakiler geldi dost bundan yatti sadeceBende diyom niye patladık dost
Bir kupon çıkarda seninde endamını görelim babayiğit 😂Şuan bir rol yapsan emınım kı kazanırsın dost ama sponsorlarda sıkıntı var
Benim yerıme umut dostuma bı hak daha verır mısın AlmancıBir kupon çıkarda seninde endamını görelim babayiğit 😂
Verelim dost kanguru dostumuz ustalık kuponu çıkarsında kalfa olarak taktir edelim 😂Benim yerıme umut dostuma bı hak daha verır mısın Almancı
Kazanırım ben her zaman dostŞuan bir rol yapsan emınım kı kazanırsın dost ama sponsorlarda sıkıntı var
Gizli gizli basıyon 200 leri para atıcaktım vazgeçtim tek yiyen tek ölür kralKazanırım ben her zaman dost
1000 atınca dost 500 daha çıkar mı diye konuşmaların duruyo dostEn son kumardan para aldığında ülkede erdoğan yoktu aw seni insan 40 yılda bir keremi kazanamaz
Afiyet olsun kral 50 yıllık ruletci nası kazanamıyo böyle kör koklayarak 30 turda 1 rakam tuttururGizli gizli basıyon 200 leri para atıcaktım vazgeçtim tek yiyen tek ölür kral
Yolla bakalım ssleri dost alem kral görsün1000 atınca dost 500 daha çıkar mı diye konuşmaların duruyo dost
Artık atma dost kaybediyorum diye ağlama sslerın arsıvde hep
Ssler büyük gelıyo dost yuklenmıyo dosya büyük ağlamışsın bı daha kine ufak ağlada yuklensınYolla bakalım ssleri dost alem kral görsün
Tmm dost atıyım mı 31 tl 31 çevre alSsler büyük gelıyo dost yuklenmıyo dosya büyük ağlamışsın bı daha kine ufak ağlada yuklensın
Ver bakalım şah dostuna bassın bi 1000 dolarTmm dost atıyım mı 31 tl 31 çevre al