- 1,337
- 612
- 113
Kural hatasi vardir ayip olmasin diye sigara parasi gondermisler100 tl gönderdi site
Kural hatasi vardir ayip olmasin diye sigara parasi gondermisler100 tl gönderdi site
Hani gelen olsa tamam dicemde gelende yok ki yoksa bende bekliyorum😄😄Niye 1k çekimi gelende var?
Kural hatası falan yok konuşuyorum şuan destekle bilgi istedi verdim bekliyorumKural hatasi vardir ayip olmasin diye sigara parasi gondermisler
Ne kadar surede sonuclandiKural hatası falan yok konuşuyorum şuan destekle bilgi istedi verdim bekliyorum
Mesajlarda geri gider olup olmadığını görürsün dostumHani gelen olsa tamam dicemde gelende yok ki yoksa bende bekliyorum😄😄
2 buçuk saattir bekliyorumNe kadar surede sonuclandi
Hangi yöntem ile vermiştinki iptal olduBenim bakşye sildi çekimde 1 k hesaba geri yansıdı sikmediler ama desteğe baglanıcam şimdi bi arkadaşa yöntem değiştirttiler banada öyle yaparlar unarım
Anında banka ile vermediysen iptal etmişlerdir banada öyle yaptılarBenim bakşye sildi çekimde 1 k hesaba geri yansıdı sikmediler ama desteğe baglanıcam şimdi bi arkadaşa yöntem değiştirttiler banada öyle yaparlar unarım
Bende bunu anlamiyorum yeni üyeye bu kadar uzun sure bekletirse site uye cekemez ki tam tersi alan kaçar2 buçuk saattir bekliyorum
Sana geldiyse ekran atsana kankaAnında banka ile vermediysen iptal etmişlerdir banada öyle yaptılar
Kural geçerli her mac 2 oranFreebet'i futbolda her maç min 2 orandan ikili oynadıktan sonra her spor alanı/oran geçerli mi, bilen var mı?
Bana geldi demedim benimde iptal etti anında banka ile çekim ver dediSana geldiyse ekran atsana kanka
Kardeş sen konuyu kitleyin diyordun az önce, nereden vakıf oldun konuya bir anda?Kural geçerli her mac 2 oran
Kendisi kaybetmiştir ondan bu tipler böyleKardeş sen konuyu kitleyin diyordun az önce, nereden vakıf oldun konuya bir anda?