- 48,863
- 53,624
- 113
Rezillik daha fazla dayanamicamDakika 56
Rezillik daha fazla dayanamicamDakika 56
4_4 olabilir mi dostum🥳🥳3 3 biter mac
Sözünü tut yoksa kendimi imha edicem hwhdhRezillik daha fazla dayanamicam
Ev iyi takim atmazsa berabere bitebilir hersey eve bağlı dostum4_4 olabilir mi dostum🥳🥳
Söz neySözünü tut yoksa kendimi imha edicem hwhdh
Izdırap olur dost yapmaMaçın yayını varsa izlicem😇
😂😂😂bak ya geldi konunun neşesi, maç izliyorum dur güldürme , sessiz kalıp totem yapıcam gülersem gol olur🤣🤣🤣Rezillik daha fazla dayanamicam
3 ayri seferde verdiğin 1k söz hwhdhsSöz ney
1 haftadır hesap ta 1k bile görmedim olunca veirirz de bu gidişle anca doğum günümde para elime geçer gibi gözüküyor puhaha3 ayri seferde verdiğin 1k söz hwhdhs
Yav evin iyi takım olduğunu nerden biliyon ben evden gol bekliyorum dedim salladım seninki çok belli olduEv iyi takim atmazsa berabere bitebilir hersey eve bağlı dostum
🙏😍Ev iyi takim atmazsa berabere bitebilir hersey eve bağlı dostum
Alarmı kurdum zaten o güne şimdiden soyliyim hahdss1 haftadır hesap ta 1k bile görmedim olunca veirirz de bu gidişle anca doğum günümde para elime geçer gibi gözüküyor puhaha
Bosver maci iki muhabbet edelim mac biter siteden cekim verirsin puqh😂😂😂bak ya geldi konunun neşesi, maç izliyorum dur güldürme , sessiz kalıp totem yapıcam gülersem gol olur🤣🤣🤣
Sen o güne kadar ne paralar gorursun gs de şl den elendi artik parayida yakmazsin bos yere puahaAlarmı kurdum zaten o güne şimdiden soyliyim hahdss
Roket harikaydı ya kaç kere 25 k çektim o bonustan. En zirve freebetlerden biriydi.Rokette iyiydi 2.5 freebet 3 maç kombin tutunca 10 kusur k yapıyordu hemen
Valla 2 kupona bakar bi sistem kurucam bi 20-30k yapsam hergune kuponum olucak bu sefer kararlıyımSen o güne kadar ne paralar gorursun gs de şl den elendi artik parayida yakmazsin bos yere puaha