- 88,988
- 17,728
- 113
Dm den niye yazıyorsun kiYazdım dm den güvenim tam
Dm den niye yazıyorsun kiYazdım dm den güvenim tam
Ben yaparım dostŞimdi burdaki dostları severim , konuma hoşgelmişler 🙏🥰ihtiyaç var harici ben roll yaparım bu konudan da 2 kişiye destek olurum diyen var mı , varsa inanan ona verelim bu konunun altında 2 _3 rol yapsın hı Dostlar
Dersen yaparım hızlıca 3 adım dostŞimdi burdaki dostları severim , konuma hoşgelmişler 🙏🥰ihtiyaç var harici ben roll yaparım bu konudan da 2 kişiye destek olurum diyen var mı , varsa inanan ona verelim bu konunun altında 2 _3 rol yapsın hı Dostlar
Sen yapsrsın dostum hm inanıyorum, ama sonradan gelenlere değil benim maçlara destek verenlere paslıycaksın başarılı olursan🙏🍀🥰dost kime gönderirsen rol şartıyla gönder zaten
Kafana gore dost 💙Şimdi burdaki dostları severim , konuma hoşgelmişler 🙏🥰ihtiyaç var harici ben roll yaparım bu konudan da 2 kişiye destek olurum diyen var mı , varsa inanan ona verelim bu konunun altında 2 _3 rol yapsın hı Dostlar
BaşarılarSen yapsrsın dostum hm inanıyorum, ama sonradan gelenlere değil benim maçlara destek verenlere paslıycaksın başarılı olursan🙏🍀🥰
tamam dostSen yapsrsın dostum hm inanıyorum, ama sonradan gelenlere değil benim maçlara destek verenlere paslıycaksın başarılı olursan🙏🍀🥰
Kesene bereket knkSen yapsrsın dostum hm inanıyorum, ama sonradan gelenlere değil benim maçlara destek verenlere paslıycaksın başarılı olursan🙏🍀🥰
Nive wonlara knktamam dost