- 51,482
- 48,686
- 113
Tebrikler abim çok sevindim role talibimKonudaki arkadaşlar vaktiniz varsa burda kalabilirsiniz 2 arkadaş roll yapacak ve haklar sizin başarılı olunursa ki olunacak inanıyorum 🥰🙏🍀
Tebrikler abim çok sevindim role talibimKonudaki arkadaşlar vaktiniz varsa burda kalabilirsiniz 2 arkadaş roll yapacak ve haklar sizin başarılı olunursa ki olunacak inanıyorum 🥰🙏🍀
🥰😂Tebrikler abim çok sevindim role talibim![]()
2 kişi var zatenKonudaki arkadaşlar vaktiniz varsa burda kalabilirsiniz 2 arkadaş roll yapacak ve haklar sizin başarılı olunursa ki olunacak inanıyorum 🥰🙏🍀
Sen ben2 kişi var zaten
Aynn knk ödeme gelince başlacagız knk🙏@SaHgEc burda olcak dimi
Espri yapıyor sen hayırdırKral 3000 5000 şuan kuponlara basıyorsun konum var hala gelmiş burda 500 TL rolle takip oluyorsun birakta başkası faydalansın bukadar aç gözlü olmaya gerek yok
adam mizah yapıyor sakinKral 3000 5000 şuan kuponlara basıyorsun konum var hala gelmiş burda 500 TL rolle takip oluyorsun birakta başkası faydalansın bukadar aç gözlü olmaya gerek yok
Sanane sana mi yazmışım benEspri yapıyor sen hayırdır
Konuya yazmışsın abisininSanane sana mi yazmışım ben
Senle alakalı birşey var mi yorumda rollunu takip et senKonuya yazmışsın abisinin
Attım dostum başlayabilirsin🥰🙏Aynn knk ödeme gelince başlacagız knk🙏
Ulan para almak için milletin avukatligini bile yapıyorsunuz bukadar düşmeyin adam kendi cvp verir sanane yaniKonuya yazmışsın abisinin
Hayır adamın espri amacıyla yazdığını biliyorim ne parası gel harçlık veretimUlan para almak için milletin avukatligini bile yapıyorsunuz bukadar düşmeyin adam kendi cvp verir sanane yani
Umarım başarırAttım dostum başlayabilirsin🥰🙏
tebrikler dost@Beşiktaş dostumun desteğiyle birşeyler yapmaya çalıştım böyle biterse bu sefer sadece ama sadece tek dostta 510 paslarız 🙏🥰Ekli dosyayı görüntüle 949770