- 48,801
- 20,177
- 113
Tamam hocam 🙏Ege var dost cevap verdi
Tamam hocam 🙏Ege var dost cevap verdi
10 kişi bile yoktur kesene bereketDostlar gözlerimden rahatsız olduğumu Dostlar bilir Ege dedim yok sanırım Fatih hocama ya da Serdar abiye atalım 2600 10 kişiye 250 uygun mudur?
Ağlıyorum da para etmiyor maalesef valla nasil bu şekilde haya yaptım aklim almıyorSuan Türkiye'de millet bu parayı kazanmak için 1.5-2 yıl çalışıyor. Büyük hata ettin aldığın an çekilecektin dost. Sağlık olsun
Ne var gözünde dostŞimdi bu gözlerle ege nereye yazmış bulalım 🙈🙈
Marleyim var ol 🙏🥰10 kişi bile yoktur kesene bereket
2. Çeyrek cuncec kızların etinden sütünden iyi faydalandım+3.5 3.8 kazanır 2.70 kazanırGelmos bile puaba
Söyle reis söyleŞimdi bu gözlerle ege nereye yazmış bulalım 🙈🙈
Kimsin laEge geçen yaptığım çekilişte zirlyarak katıldığını unutma
Okuyamıyorum yazılar iç içine giriyor migren var şu an etki ediyorNe var gözünde dost
Arkadaşını kollamaya gelen gençler gibisin🤣🤣Kimsin la
Ahmet tamam sakin ol kardeşimEge burada abi @SaHgEc
Abi migren sıkıntı. Çok geçmiş olsunOkuyamıyorum yazılar iç içine giriyor migren var şu an etki ediyor
Benden çarptığın 2.000₺ parayı istedim, bu arada arkadaşlar beni bilen bilir konum attım buna geldim dedi gelmedi 😅 bizi parkta bekletti de neyse çıkar bir yerdenEge geçen yaptığım çekilişte zirlyarak katıldığını unutma
ne var gozlerde benım gozlerde gidik hem uzagı hem de yakını goremıyorum net sekılde su an bu msajı yaxarken bıle bulanık goruyorum. Lazerle çizdireceğim yazınŞimdi bu gözlerle ege nereye yazmış bulalım 🙈🙈
Geçmiş olsun dostum üzüldümOkuyamıyorum yazılar iç içine giriyor migren var şu an etki ediyor