Haklısın dost,,10 kişi 250 iyidir abi
Haklısın dost,,10 kişi 250 iyidir abi
Bidahaki dağıtımima denk gelirsen ödülü kaptin şimdiden 😉Sana ulaşmaz isem utanırım abi 😀🙈
Eyv. cano 😍Haklısın dost,,
Olum yalakaligi bırakın üç kuruş dağıtacaklar diye kimsin la falan gurreKimsin la
Ege dolandırıcı diyorsa dolandırıcıdir hıyar ağasıArkadaşını kollamaya gelen gençler gibisin🤣🤣
Hihh buldum seni 😀2600 paslicam Yavrum,destek olan dostlara seninle beraber 10 olacak şekilde atabilir misinSöyle reis söyle
Bu gece bu basket maçları milleti perişan etti dost,,Eyv. cano 😍
Maalesef kanksBu gece bu basket maçları milleti perişan etti dost,,
Not edek bunu Ege güvenilir adam yanlış yapmazEge dolandırıcı diyorsa dolandırıcıdir hıyar ağası
Olur kanka isimlere bakayım atalımHihh buldum seni 😀2600 paslicam Yavrum,destek olan dostlara seninle beraber 10 olacak şekilde atabilir misin
Sanal da erkekler dostum bosver sen onlari puahab en güçlü sensin tm anladik yeter gayriOlum yalakaligi bırakın üç kuruş dağıtacaklar diye kimsin la falan gurre
Bilen bilir diyo senle benden başka kim bilecek olan biteni senin için Hüseyingaziden geldim gecenin 2 sinde kamil olan biteni sende bende çok iyi biliyoruzBenden çarptığın 2.000₺ parayı istedim, bu arada arkadaşlar beni bilen bilir konum attım buna geldim dedi gelmedi 😅 bizi parkta bekletti de neyse çıkar bir yerden
Salın şunu ya 10 kişi çıkarayım bi mesai baslıyo awNot edek bunu Ege güvenilir adam yanlış yapmaz
Kesene bereket dost daim olsun..Hihh buldum seni 😀2600 paslicam Yavrum,destek olan dostlara seninle beraber 10 olacak şekilde atabilir misin
Aynı fikirdeyimNot edek bunu Ege güvenilir adam yanlış yapmaz
Sakin çizdirme dostum gözlük kullanne var gozlerde benım gozlerde gidik hem uzagı hem de yakını goremıyorum net sekılde su an bu msajı yaxarken bıle bulanık goruyorum. Lazerle çizdireceğim yazın
Knka boşver sen listeye bakSalın şunu ya 10 kişi çıkarayım bi mesai baslıyo aw
Nedense bu Ferhat ismindekiler hep tirrek oluyor yavOlum yalakaligi bırakın üç kuruş dağıtacaklar diye kimsin la falan gurre
Dost yoksayy geçç,,Kimsin la