- 11,455
- 13,552
- 113
Olum çok üzücü ya o siteye para yatırıp 35k ya yürümek gerçekten delilik domain 3 la dün kurulmuş siteO çekim fenerin uefa yarı final rövanş maçına anca yetişir kanka
Olum çok üzücü ya o siteye para yatırıp 35k ya yürümek gerçekten delilik domain 3 la dün kurulmuş siteO çekim fenerin uefa yarı final rövanş maçına anca yetişir kanka
🤣 insallah çeker kanka adamın hevesi kursağında kaldıOlum çok üzücü ya o siteye para yatırıp 35k ya yürümek gerçekten delilik domain 3 la dün kurulmuş site
Bol şanslar dost
Foruma girdim mesajı gördüm dedim geçmiş olsun para gider sen şahitsin🤣 insallah çeker kanka adamın hevesi kursağında kaldı
Şu an 0_0 olan mi kardoLos angeles galaxy ilk yarı 2.5 üst olmaz mı ya
Evet ilk yarı 2.5 üst bastık yalan olduk mls ilk hafta gol yağıyo diye dkdkkdŞu an 0_0 olan mi kardo
8,50 oran 🙄🙄🙄Evet ilk yarı 2.5 üst bastık yalan olduk mls ilk hafta gol yağıyo diye dkdkkd
Evet 1.30 a oynamayı bıraktım artık 😂8,50 oran 🙄🙄🙄
Valla öyle kanka gelir adamın parası ama yani keşke direkt çekseydi, emin ol o adam 35K dan fazla överdi o siteyi her yerdeForuma girdim mesajı gördüm dedim geçmiş olsun para gider sen şahitsin
☺☺ Kankaa artık 1,5 üst oynamayı da bırakmış gibisinEvet 1.30 a oynamayı bıraktım artık 😂
İnşallah gelirde ne bilim para bulması dert oynayıp kazanması dert bi de çekmeside dert oldu artıkValla öyle kanka gelir adamın parası ama yani keşke direkt çekseydi, emin ol o adam 35K dan fazla överdi o siteyi her yerde
Tiner beni bozdu kanka☺☺ Kankaa artık 1,5 üst oynamayı da bırakmış gibisin
Ah be kardo 🤗Tiner beni bozdu kanka
Kanka bi şey fark ettim, foruma bu kadar takılmadan önce siteye yatırımlar hep 3K 5K en düşük 1.5K falan.İnşallah gelirde ne bilim para bulması dert oynayıp kazanması dert bi de çekmeside dert oldu artık
Hiç sorma kumarı para kazanmayı bıraktım rollinge adadım kendimi sanki awkKanka bi şey fark ettim, foruma bu kadar takılmadan önce siteye yatırımlar hep 3K 5K en düşük 1.5K falan.
Forumdan sonra alt alta 500 yatırım 250₺ ak, sende de böyle mi 🤣
Ben önceden uyanınca ilk instagram vs takılıyordum, şimdi foruma gidiyom neler oluyo acaba diyeHiç sorma kumarı para kazanmayı bıraktım rollinge adadım kendimi sanki awk
Hiç sorma forumda sürekli aktifim görüyon manitin mesajlara 6-7 saatte bir bakıyorum resmen bugün dank etti djdjBen önceden uyanınca ilk instagram vs takılıyordum, şimdi foruma gidiyom neler oluyo acaba diye
Bi an önce işe güce odaklanmam lazım, yaza kadar rahatız diye muhasebe arıyo meşgule atıyom yani, belki bi iade gelecek para gelecek 🤣🤣Hiç sorma forumda sürekli aktifim görüyon manitin mesajlara 6-7 saatte bir bakıyorum resmen bugün dank etti djdj
İnşallah dobarlarsın kankaaBi an önce işe güce odaklanmam lazım, yaza kadar rahatız diye muhasebe arıyo meşgule atıyom yani, belki bi iade gelecek para gelecek 🤣🤣