Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SaHgEc / Kasa----Hedef -----

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
13,552
113
Los angeles galaxy ilk yarı 2.5 üst olmaz mı ya

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
13,552
113
Valla öyle kanka gelir adamın parası ama yani keşke direkt çekseydi, emin ol o adam 35K dan fazla överdi o siteyi her yerde
İnşallah gelirde ne bilim para bulması dert oynayıp kazanması dert bi de çekmeside dert oldu artık

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,984
18,584
113
İnşallah gelirde ne bilim para bulması dert oynayıp kazanması dert bi de çekmeside dert oldu artık
Kanka bi şey fark ettim, foruma bu kadar takılmadan önce siteye yatırımlar hep 3K 5K en düşük 1.5K falan.
Forumdan sonra alt alta 500 yatırım 250₺ ak, sende de böyle mi 🤣

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
13,552
113
Kanka bi şey fark ettim, foruma bu kadar takılmadan önce siteye yatırımlar hep 3K 5K en düşük 1.5K falan.
Forumdan sonra alt alta 500 yatırım 250₺ ak, sende de böyle mi 🤣
Hiç sorma kumarı para kazanmayı bıraktım rollinge adadım kendimi sanki awk

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
13,552
113
Ben önceden uyanınca ilk instagram vs takılıyordum, şimdi foruma gidiyom neler oluyo acaba diye
Hiç sorma forumda sürekli aktifim görüyon manitin mesajlara 6-7 saatte bir bakıyorum resmen bugün dank etti djdj

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,984
18,584
113
Hiç sorma forumda sürekli aktifim görüyon manitin mesajlara 6-7 saatte bir bakıyorum resmen bugün dank etti djdj
Bi an önce işe güce odaklanmam lazım, yaza kadar rahatız diye muhasebe arıyo meşgule atıyom yani, belki bi iade gelecek para gelecek 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...