Doğrulama ne kadar sürmüştüÖder dost
Doğrulama ne kadar sürmüştüÖder dost
Paylaştığın için teşekkürler dost5 dk ben zaten 17 dk da kazandım btc 1 dk ıcınde yukselır düşer oynadım degısık sıte bulduğumuz kumardan farklı ama hoş para atılıp denenır bu sitede sağlam gibi
Kurala bakBonus bakiyesinin oyunlar aracılığıyla 750 USDT'ye ulaşması halinde, kullanıcılar 50 USDT tutarında kripto para yatırımı veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle yatırım gerçekleştirerek, kazançlarını 100 USDT olarak kripto para yöntemiyle veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle çekebilirler.
Dolandırıcı uzak durun @Admin şu konulara bı bak lütfenBonus bakiyesinin oyunlar aracılığıyla 750 USDT'ye ulaşması halinde, kullanıcılar 50 USDT tutarında kripto para yatırımı veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle yatırım gerçekleştirerek, kazançlarını 100 USDT olarak kripto para yöntemiyle veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle çekebilirler.
Yanlış kişiyi etiketlemişsin , admin benimDolandırıcı uzak durun @Admin şu konulara bı bak lütfen
50 yatır 100 çekBonus bakiyesinin oyunlar aracılığıyla 750 USDT'ye ulaşması halinde, kullanıcılar 50 USDT tutarında kripto para yatırımı veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle yatırım gerçekleştirerek, kazançlarını 100 USDT olarak kripto para yöntemiyle veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle çekebilirler.
Bu yatırımlı olan bide bunun yatırımsiz olani var ayrıca admin benim 😅Dolandırıcı uzak durun @Admin şu konulara bı bak lütfen
o yatırımlı olan yatırımsızı 250 yap 25 dolar çekBonus bakiyesinin oyunlar aracılığıyla 750 USDT'ye ulaşması halinde, kullanıcılar 50 USDT tutarında kripto para yatırımı veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle yatırım gerçekleştirerek, kazançlarını 100 USDT olarak kripto para yöntemiyle veya Türk Lirası karşılığını havale/EFT yöntemiyle çekebilirler.
maç biteli 3 saat oldu sonuçlanmadı henüzGece 3 den beri kupon duzeltilmiyor canlı destek sonuçları yanlış girmişiz diyor kupon kaybetti gösteriyor şimdi destekte yok ne güzel 200 dolar olmuştu
türkiye maçından elendim benbende söyle fantastik birşey denedim bakalım gelirse çekim için tekrar siteye girmeye gelirim
Ekli dosyayı görüntüle 988046
Sıkıntı da orda seni kimse tanımıyor ama beni bilen bilir demişsin, siteye selfie atarken korkmuyonuz buraya çekim atmaya cekiniyorsunjzYav isteyen üye olur boş bısı demem benı bılen bılır ıster olun ıster olmayınbyardımcı olma ıcın yazdım sıte elemanınyapıldık herkese iyi geceler
Apo bey günaydın site acilmiyor napmaliyimmaç biteli 3 saat oldu sonuçlanmadı henüz
başta ss atıp sessizce teşekkür etse konu bu kadar uzamazdı bileSıkıntı da orda seni kimse tanımıyor ama beni bilen bilir demişsin, siteye selfie atarken korkmuyonuz buraya çekim atmaya cekiniyorsunjz
Bunlar manuel sonuçlandıriyor heralde kuponları bu siteden ödeme alma ihtimali pek yok gibimaç biteli 3 saat oldu sonuçlanmadı henüz