Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sahtiyan / Kasa 458 Hedef 2k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rebayy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,169
1,070
113
86 81 guzel haydi haydi

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,034
10,770
113
Ulan ibne adamla benim bir bağım yok rica ettik soktgm nikini degsmediler sen adama resmen multin muamelesi gibi konusysn alintini makaraya vurduk seni fena yaparım bir dahada uyarmam insanlar yanlış anlamasın diye o adamın bulunduğu konuya ben girmiyrm bile it 3 5 liralık adam deglz
Eyvallah babaccan. Bu kelimeleri sana daha sonra yedirecem merak etme

rebayy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,169
1,070
113
Son 4 dk 4 sayi ondeyiz haydi

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
82-89 sana tebrıkler dostum :) Yanan biz olduk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,670
62,864
113
Bol şans diliyorum. Bir kişinin bilmediğini biliyorsan açıklama yaparsın. Bu kadar basit. Bir dahaki sefere seni bu şekilde uyarmam haberin olsun yaşına göre konuş
Sana neden aciklama yapiyim kardesim ben sen kimsin?benim yazdigim laflari bana cvp olarak yazicak kdr kelime dagarcigin kucukmu.neyse belliki munattaba alinmiyck adamsin.hadi sana iyi forumlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,670
62,864
113
Ulan ibne adamla benim bir bağım yok rica ettik soktgm nikini degsmediler sen adama resmen multin muamelesi gibi konusysn alintini makaraya vurduk seni fena yaparım bir dahada uyarmam insanlar yanlış anlamasın diye o adamın bulunduğu konuya ben girmiyrm bile it 3 5 liralık adam deglz
Salla kardes gerek yok

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Tebrıkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...