- 21,806
- 3,913
- 113
81-86
ev kuruuu
ev kuruuu
Eyvallah babaccan. Bu kelimeleri sana daha sonra yedirecem merak etmeUlan ibne adamla benim bir bağım yok rica ettik soktgm nikini degsmediler sen adama resmen multin muamelesi gibi konusysn alintini makaraya vurduk seni fena yaparım bir dahada uyarmam insanlar yanlış anlamasın diye o adamın bulunduğu konuya ben girmiyrm bile it 3 5 liralık adam deglz
Sana neden aciklama yapiyim kardesim ben sen kimsin?benim yazdigim laflari bana cvp olarak yazicak kdr kelime dagarcigin kucukmu.neyse belliki munattaba alinmiyck adamsin.hadi sana iyi forumlarBol şans diliyorum. Bir kişinin bilmediğini biliyorsan açıklama yaparsın. Bu kadar basit. Bir dahaki sefere seni bu şekilde uyarmam haberin olsun yaşına göre konuş
Salla kardes gerek yokUlan ibne adamla benim bir bağım yok rica ettik soktgm nikini degsmediler sen adama resmen multin muamelesi gibi konusysn alintini makaraya vurduk seni fena yaparım bir dahada uyarmam insanlar yanlış anlamasın diye o adamın bulunduğu konuya ben girmiyrm bile it 3 5 liralık adam deglz
Daha deil la dur82-89 sana tebrıkler dostumYanan biz olduk
90molursa lose@Asci55 senin ev alt bahsi kaçtı