- 34,331
- 18,216
- 113
H.bFakirlerin dünyasına hoşgeldiniz meto bey
H.bFakirlerin dünyasına hoşgeldiniz meto bey
Sweet Bonanza Dicle 1000Pragmatik ten oyun önerisi verir misiniz bir kaç tane
Murom herzaman haklıdırDün Ban yedim bir tanesi yüzünden açıldı ya ama haklıydım ben
Starling Prenses düz 1000 falan denePragmatik ten oyun önerisi verir misiniz bir kaç tane
Sapukmisin Gökhan
Teşekkür ederim kardeşimSweet Bonanza Dicle 1000
Eyvallah sağolasın dostumStarling Prenses düz 1000 falan dene
Üslubunu değiştirirsen sevinirim..@FBAi konu sahibi mal mı
pardon reisÜslubunu değiştirirsen sevinirim..
Böyle akıllı olpardon reis
Bol şanslar sen kazanda bu garibani boşverÇekim yaparsam oyunları söyleyen arkadaşlara dağıtım yapıcam teşekkürler tekrardan
@Daimon
La emoji kaymis şimdi farkettim sldkskakaSapukmisin Gökhan
Gardaşım benim haylanımKonu sahibinin insanlara ne gibi olumsuz bir yaklaşımı var anlamadım adam para istemez rollinglerde bulunmaz kimseye ağzından küfür argo çıkmaz kendi halinde takılıyor keşke herkes konu sahibi gibi olsa şu adamı bir salın artık bırakın istediği gibi takılsın art niyetli birisi olsa yönetim çoktan gerekeni yapardı zaten oda böyle mutlu istemeyen sevmeyen yoksay butonuna basar keyfine bakar uğraşmayın adamla
Saplake testoKonu sahibinin insanlara ne gibi olumsuz bir yaklaşımı var anlamadım adam para istemez rollinglerde bulunmaz kimseye ağzından küfür argo çıkmaz kendi halinde takılıyor keşke herkes konu sahibi gibi olsa şu adamı bir salın artık bırakın istediği gibi takılsın art niyetli birisi olsa yönetim çoktan gerekeni yapardı zaten oda böyle mutlu istemeyen sevmeyen yoksay butonuna basar keyfine bakar uğraşmayın adamla
Bu konuyu kapat. İftara doğru konusu aç kirvecanGardaşım benim haylanım
Durumlar vahim metomSaplake testo