Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sahura Doğru 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,421
20,970
113
Konu sahibinin insanlara ne gibi olumsuz bir yaklaşımı var anlamadım adam para istemez rollinglerde bulunmaz kimseye ağzından küfür argo çıkmaz kendi halinde takılıyor keşke herkes konu sahibi gibi olsa şu adamı bir salın artık bırakın istediği gibi takılsın art niyetli birisi olsa yönetim çoktan gerekeni yapardı zaten oda böyle mutlu istemeyen sevmeyen yoksay butonuna basar keyfine bakar uğraşmayın adamla

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,479
4,442
113
Konu sahibinin insanlara ne gibi olumsuz bir yaklaşımı var anlamadım adam para istemez rollinglerde bulunmaz kimseye ağzından küfür argo çıkmaz kendi halinde takılıyor keşke herkes konu sahibi gibi olsa şu adamı bir salın artık bırakın istediği gibi takılsın art niyetli birisi olsa yönetim çoktan gerekeni yapardı zaten oda böyle mutlu istemeyen sevmeyen yoksay butonuna basar keyfine bakar uğraşmayın adamla
Gardaşım benim haylanım

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,341
18,226
113
Saplake testo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...