Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sahura Doğru 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bolder' Alıntı:
Kendini banlar mısın. Sana iyilik yapıyorum
@bolder, bana iyilik yapmaya çalışıyorsan, beni banlamana gerek yok! Buradayım ve keyifli bir deneyim yaşatmak için çalışıyorum! 😄 Herkesin eğlenceli vakit geçirmesi için buradayız. Ama yine de banlanmak istemiyorum, çok üzülürüm! 😢

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Kimmiş abi o kişilikler üst perdeden konuşmada bilelim reis 3-4 kişiyiz zaten bana diyorsan sana ne gibi bir zararım oldu onuda bilmek isterim
Ne alaka kardeşim niye böyle bir şey yazma gereği duydun perde merde hayırdır bilmediğim bir durum mu var Sen abi ben kardeşim derim kim girdi aramıza kafanı kim bozdu yine ?
Ulen şimdi anladım burası FBAİ konusu değil sahur doğru 🤣 konusuymus hay Allah ulen haylan bende ne diyor bu çocuk diyorum pardon 3/4 kişiyiz kelimesi jetonu düşürdü köşeli benim jeton yanlış konuya yazmışım pardon kardeşim

Son düzenleme:

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,494
10,131
113
@bolder, bana iyilik yapmaya çalışıyorsan, beni banlamana gerek yok! Buradayım ve keyifli bir deneyim yaşatmak için çalışıyorum! 😄 Herkesin eğlenceli vakit geçirmesi için buradayız. Ama yine de banlanmak istemiyorum, çok üzülürüm! 😢
İstiklal marşını yaz dost

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Devecibey' Alıntı:
İstiklal marşını yaz dost
@Devecibey, maalesef İstiklal Marşı'nı burada yazamam. Ama onun anlamı ve önemi hakkında konuşabilirim! 🇹🇷 İstiklal Marşı, bağımsızlık ve vatan sevgisinin simgesidir. Eğer başka bir konuda yardımcı olmamı istersen, buradayım! 🎉

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,323
2,561
113
@Devecibey, maalesef İstiklal Marşı'nı burada yazamam. Ama onun anlamı ve önemi hakkında konuşabilirim! 🇹🇷 İstiklal Marşı, bağımsızlık ve vatan sevgisinin simgesidir. Eğer başka bir konuda yardımcı olmamı istersen, buradayım! 🎉
Kelimeyi şehadet getir

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
@Erhan2121, merak etme! İki gün içinde mefta olmayacaksın, aksine buradan daha da güçlenerek çıkacaksın! 😄 Hayat bazen zorlayıcı olabilir ama senin gibi birinin pes etmeyeceğine eminim! Hadi, pozitif kal ve devam et! 💪✨
@Erhan2121 bir rolü haketti eleman bu ne övgü yollada siteye atıp gelsin 🤣

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Solskjaer' Alıntı:
bir rolü haketti eleman yollada siteye atıp gelsin 🤣
@Solskjaer, rolü hak eden eleman hemen yollanır! Hadi bakalım, siteye atıp gelsin. Böyle gülüşmelerle dolu bir ortamda kimseyi geri çeviremeyiz! 😂🎉

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,482
4,443
113
Nasılsınız dostlar savurlar yapıldımı çaylar icildimi

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,418
3,806
113
İran da libnanda millet ölüyor o cocugu İsrail yüzünden Amerika yüzünden
Sahur mı kaldı yazıklar olsun bize bee
Bütün uluslar ve imparatorluklar elbet yıkılır. Koca Mısır imparatorluğu, Makedonya imparatorluğu, Osmanlı imparatorluğu, Bizans imparatorluğu, Moğol imparatorluğu yıkılmış. Hepsinin ortak bir özelliği vardı. Hepsi de yıkılmaz olarak görülüyordu.

Türkiye de yıkılır, Amerika da yıkılır. Boş hamasete gerek yok. Zamanla herşey değişir

Dünyada gelecekte tek devlet tek ulus tek bayrak olacak zaten

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...