- 13,646
- 7,332
- 113
@SaldirayAbi kankam sen sohbeti kapat istedigine ulas yetisemezsin yoksa herkese
Takipçiler sayılı zaten dost ben sonradan dahil olum ama toplasan 7 kişi@SaldirayAbi kankam sen sohbeti kapat istedigine ulas yetisemezsin yoksa herkese
Konudakiler harici kimseye yardimci olamiycam dost ben de koseye ayirayim biraz ki sikinti olmasin@SaldirayAbi kankam sen sohbeti kapat istedigine ulas yetisemezsin yoksa herkese
Helal dayıcım çakı çakmak ustura tarak 10 metre don lastiği 1 lira işportacı gibi konuştunBağcılar tekel .çubuk en mesuru papaz karası
En iyisi zatenKonudakiler harici kimseye yardimci olamiycam dost ben de koseye ayirayim biraz ki sikinti olmasin
Beni unutma reisKonudakiler harici kimseye yardimci olamiycam dost ben de koseye ayirayim biraz ki sikinti olmasin
Beni de 😁🤞Beni unutma reis
Zaman öyleydi enişte dar bütçeden bahsettim yani villa doluca faln vardı onlar pahalı oluyorduHelal dayıcım çakı çakmak ustura tarak 10 metre don lastiği 1 lira işportacı gibi konuştun
1970 den beri takipteyimKonudakiler harici kimseye yardimci olamiycam dost ben de koseye ayirayim biraz ki sikinti olmasin
Dayım 🤞😁😁Yazdim olanları ağlama la maripan yeğenim
Meslek icabı isportacilarada yakınız biraz ondandirHelal dayıcım çakı çakmak ustura tarak 10 metre don lastiği 1 lira işportacı gibi konuştun
Abuzer senın kalemın bizim adımızı yazmaya yettimiYazdim olanları ağlama la maripan yeğenim
Romayida sen yaktın o zaman1970 den beri takipteyim
Yav ne dayısı ablacım yaşım daha 23Dayım 🤞😁😁
Enişte liste bende çok zorlama abuzerin 1 kelimesine yangın yeri olur burasiAbuzer senın kalemın bizim adımızı yazmaya yettimi
😁🤞🤞🤞🤞Yav ne dayısı ablacım yaşım daha 23
Seni listeci atayan benim Abuzer kydırırm ayağını bende 46 numara ayak var bizi kimse kaydıramazEnişte liste bende çok zorlama abuzerin 1 kelimesine yangın yeri olur burasi