- 955
- 770
- 93
Neyse Allah'tan ekonomimiz herşeye el verişli tutsa para 2 katı olsa nolcak deriz yatsa iyi ki oynamadık 2 kuruş vardı o da cebimizde kaldı deriz allahtan daha ne isteyelim yav😄
Evet oleymis 2.5 üst oranları arttikca tek tek gol geldi en sondada oranı yüksek takım gol attıNE YANİ ŞİKELİ Mİ BU MAÇ?
ben bu düşüncene katılmıyorum ve seni kınıyorum.Evet oleymis 2.5 üst oranları arttikca tek tek gol geldi en sondada oranı yüksek takım gol attı
Daha mesaj gelse de atmam abi buraya insanlar nankörGerçekten şikeli maçmis 1/2 oldu salo kardesim sıradaki Maçı bekliyoruz tipster salo
Ben gotu niye ortaya koydun bende seni kiniyorumben bu düşüncene katılmıyorum ve seni kınıyorum.
Salo kuzenine söyle cep tutmaktan yırttı he..Daha mesaj gelse de atmam abi buraya insanlar nankör
Ben götü hep ortaya koyarım kral totem gibi düşün, gelsin diye.Ben gotu niye ortaya koydun bende seni kiniyorum
Kardeş ben ne nankörlük yaptım bana yarın maç verDaha mesaj gelse de atmam abi buraya insanlar nankör
Totem olduğunu baştan solesene birader hayal kurduruyorsun bizeBen götü hep ortaya koyarım kral totem gibi düşün, gelsin diye.
sdfşldskfldşskfldsşkfgdslşk tövbe estTotem olduğunu baştan solesene birader hayal kurduruyorsun bize
2.5 olması normal birşeyde 1/2 oldu sike harbi 45 dumenden penaltı oldu bizi böyle yoluyorlar hepDaha mesaj gelse de atmam abi buraya insanlar nankör
+12.5 olması normal birşeyde 1/2 oldu sike harbi 45 dumenden penaltı oldu bizi böyle yoluyorlar hep
Şimdi daha çok üzüldüm...benim max şanssızlık 😓
Ekli dosyayı görüntüle 498661
Büyük olasılık 1/2 dediler buda ozaman üst deyip bastı daha olabilir geldiKardeş 1den 2 deseydi o zaman kuzenin haklı olurdu şikeli maç kaçtıya