- 11,521
- 6,102
- 113
Tebrik ediyorum kardeşim ve paylaşımlarini bekliyorum dost dosta yardımcı olur
Ödemeler için 500 TL: SaldirayAbiArkadaslar guven acisindan ilk macimiz icerde degerlendirenlere Tebrikler.
Bir sonraki macimiz da 1/2 seklinde kazanmak isteyenler ūcretiyle alabilir
İlk ve sondu bu kadar olumsuz yorum görmedim ben yardımcı olurum dedim 1 kişiye bile ama kimse oynamamış. Belkide arkadaşı başka şekilde anlattı kuzene 2.5 üst garanti diye de olabilir bilmiyorum.Arkadaslar guven acisindan ilk macimiz icerde degerlendirenlere Tebrikler.
Bir sonraki macimiz da 1/2 seklinde kazanmak isteyenler ūcretiyle alabilir
Neyse gardaşım sen bana dm'den atarsın maçları, kuzenini ve seni seviom <3İlk ve sondu bu kadar olumsuz yorum görmedim ben yardımcı olurum dedim 1 kişiye bile ama kimse oynamamış. Belkide arkadaşı başka şekilde anlattı kuzene 2.5 üst garanti diye de olabilir bilmiyorum.
Arkadaş meşhur oldu hellal olsun artık beleş maç vermezEkli dosyayı görüntüle 498677
Olm konunun namı telegrama kadar ulaşmış adamlar bu maçtan bahsediyor son dakika gol oldu falan slgksdlşg
Sen en çok alay edenler arasındasın zaten bende ötede ol reis sen 🙂Neyse gardaşım sen bana dm'den atarsın maçları, kuzenini ve seni seviom <3
Dostum bilmeyerek seni kırdıysak kusura bakmaSen en çok alay edenler arasındasın zaten bende ötede ol reis sen 🙂
Yok be reis takılmam ben pek ama. Konu açıp dalga geçiyorlar zoruma gitti açıkcasıDostum bilmeyerek seni kırdıysak kusura bakma
bence sen yanlış anladın samimi buldu forum seni dalga değil sohbet oldu 😓 ufaktan yağı da çektiysek bugün ki maçımızı da alalım 😂😂😂Yok be reis takılmam ben pek ama. Konu açıp dalga geçiyorlar zoruma gitti açıkcası
zararımızı karşılayacaksanız ben 50k bastım kral.. payfix bilgilerimi atıyorum şimdi dm'den.
50k oldu 100k @Salobalo12 dosta verirsin 50k yıdost 50k'mı geri verin