- 22,087
- 12,979
- 113
Dost senin dedigin elit takimlar icin gecerli inan bu macda 30 sut olup 2 gol cikmama ihtimalide varBrezilya maçını analiz etmeni öneririm maçta 7 süt var 3 u gol işte bunun gibi
Dost senin dedigin elit takimlar icin gecerli inan bu macda 30 sut olup 2 gol cikmama ihtimalide varBrezilya maçını analiz etmeni öneririm maçta 7 süt var 3 u gol işte bunun gibi
Hangi site ve altyapısı nedir ?
İlk maç 30 şut çekti bizimkiler 😀 yine aynısı olur umarımDost öyle olursa top orta sahada takılı kalır birinin baskın oynaması lazim
Valla Türkiye yenere oynayayım mı dedim de yine hüsrana uğratırlar diye bu seçeneği uygun gördümOzaman gelir bence bide iki taraf icin cok kritik mac
Illa bol bol deneme olacakdir
Valla dost ins çekerler son şans buda olmazsa havlu atarlar artık sover milletİlk maç 30 şut çekti bizimkiler 😀 yine aynısı olur umarım
Valla Türkiye yenere oynayayım mı dedim de yine hüsrana uğratırlar diye bu seçeneği uygun gördüm
1xbetHangi site ve altyapısı nedir ?
1xbet i hiç kafam almıyor
Kendileri bilir kulakları çınlar 😁Valla dost ins çekerler son şans buda olmazsa havlu atarlar artık sover millet
Bol şans
Sanada bol şanslarBrezilya Haiti maçı haitii yüzde 33topla oynama aldım Türkiye maçına ilkyarı 11faul olur aldım
Bol şans
İnan betcolardan daha basit1xbet i hiç kafam almıyor
Aynen dost zoru gitmiş kolayı kalmışKendileri bilir kulakları çınlar 😁
Kerem 11 oynamış yine salak montelle Avustralya maçı gibi olmaz inşTeşekkür ederim.Umarım ya olmazsa da sağlık olsun
Yani Türkiyemin saldırması lazım Kenan Hakan şuta boğmalı dimi
Deniz gülü alsaydı keşke Deniz şut atıyordu peh 🥴🥴Kerem 11 oynamış yine salak montelle Avustralya maçı gibi olmaz inş
Gelir bencede anlamadığım ilk maç gelmiş nasıl 4k ya bozuyo daha fazla olması gerekmiyormu yala
Aynen valla çocuk çok güzel oynuyor onu oynatmıyor hala keremi forvet oynatma peşinde. Bakalım inşallah bol bol şut denerlerDeniz gülü alsaydı keşke Deniz şut atıyordu peh 🥴🥴
Orayı bende anlamadım 😁Gelir bencede anlamadığım ilk maç gelmiş nasıl 4k ya bozuyo daha fazla olması gerekmiyormu yala
Bozma diye yapiyolar bence gelmicek hemen boz 😁😁😁Orayı bende anlamadım 😁