Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyon Olacağız 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,443
4,158
113
Selamın aleyküm sonuna kadar fenerliyim sampiyon olcaz ınanıyorum fark 4 e cıksın sorun degil hersey bitmedi derbi var fenerim alır fark 1 olur hic kimse umitlenmesin galatasaray sampiyon diye

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
1,286
113
Selamın aleyküm sonuna kadar fenerliyim sampiyon olcaz ınanıyorum fark 4 e cıksın sorun degil hersey bitmedi derbi var fenerim alır fark 1 olur hic kimse umitlenmesin galatasaray sampiyon diye
Tamam

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,156
3,165
113
HARİKASIN

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
o penaltıdan sonra beliniz bi 15 sene daha doğrulmaz sizin boşa hayal kurma

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,310
3,455
113
Dost biz o umudu son dk yediğimiz göllerde kaybettik osimhen oynarsa zor alırız ama bir umut işte

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,256
742
113
Umut fakirin ekmeği eyvallah kanka da sizin ki nasıl bi fakirlik yıllardır ya

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
493
83
Hmmmm kafalar bi milyon.. bir fenerli olarak ben imkansız diyorum o puan farkı çift hanelere çıkmazsa iyi

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,528
2,810
113
Bence son Kasımpaşa maçına bakacak herşey

Gozgoz3525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,151
113
Göztepe de şampiyonlar ligini alcak

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
16,842
9,827
113
Rizeyi adam gibi top oynayıp yeneceksin şampiyon olacaksan geç brom bu işleri 0 bile değil ihtimali

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,933
9,153
113
emrullah abi benim bir arkadaşım var, tencere imalatçısı, aynı yaştayız. lavuk burdan atlıyor uçağa tayland'a gidiyor; karıyı üzerine işetiyor, yıkanmadan geri geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...