Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şampiyon TÜRKİYE

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Bu kadar yılları futbolla geçmiş insanların diziliş ve oyuncu seçimlerini gerçekten anlayamıyorum. Maçta 26 tane orta deneyeceksen neden forvetin Kerem arkadaş senin. Bu şekilde oynayacaksan oraya Deniz Gül gibi bir pivot santrafor koyarsın. Zaten 26 ortanın da 2 tanesi isabet bulmuş

Ben bile bunu düşünebiliyorsam bunlar nasıl düşünemiyor aklım hayalim almıyor

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,189
113
kerem, barış FBI tarafından tutuklanmadıkça bir şey olmaz bizden. Keremi satamaz da fener, Allah sabır versin. Çocuğu kaçırıp fidye isteseler anababası bile para verip almayabilir...

hoca da var tabi... çok vasat bir takıma karşı rezil olduk. gerçi bizde vasatız mk. abd maçı 3.5 üst, paraguay maçı da Allah'a emanet...

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
kerem, barış FBI tarafından tutuklanmadıkça bir şey olmaz bizden. Keremi satamaz da fener, Allah sabır versin. Çocuğu kaçırıp fidye isteseler anababası bile para verip almayabilir...

hoca da var tabi... çok vasat bir takıma karşı rezil olduk. gerçi bizde vasatız mk. abd maçı 3.5 üst, paraguay maçı da Allah'a emanet...
Adam forvet değil ki birader. Sol kanat forvet oynarken Benfica'da harikalar yaratıyordu. Takımın en gözde 2-3 oyuncusundan biriydi. Futbolda oyuncuları devşirme mevkilerde kullanmayacan. Daha aşağı seviyede olsa bile herkes kendi mevkisinde oynamalı. Bu sefer oyuncu da değersizleşiyor

Bu takımda sol kanat forvette Kenan oynar. Kerem de onun alternatifi olur. Forveti de Deniz Gül olur. Çünkü ortaya dayalı bir oyun anlayışı var takımın

Son düzenleme:

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,961
4,241
113
Curaçao valla bizden daha iyiydi. 7-1 bitmis olabilir ama en azından ne oynadıkları belliydi.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,189
113
Adam forvet değil ki birader. Sol kanat forvet oynarken Benfica'da harikalar yaratıyordu. Takımın en gözde 2-3 oyuncusundan biriydi. Futbolda oyuncuları devşirme mevkilerde kullanmayacan. Daha aşağı seviyede olsa bile herkes kendi mevkisinde oynamalı. Bu sefer oyuncu da değersizleşiyor

Bu takımda sol kanat forvette Kenan oynar. Kerem de onun alternatifi olur. Forveti de Deniz Gül olur. Çünkü ortaya dayalı bir oyun anlayışı var takımın
orası öyle de baktın ki hocanın kafası iyi, çıkar beni dicen. yok ayağım gitti götüm gitti diyip. kendi de inanmış forvet olucağına. Gerçi takım komple sorunluydu. Saha içinde sen şöyle yap şöyle git dicek lider de yok. hoca da saçmalıyınca işler böyle oldu. Uğurcan bile 100 tane vursunlar o ikinci golü yemez normal de yedi :D İnşallah düzeliriz.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
orası öyle de baktın ki hocanın kafası iyi, çıkar beni dicen. yok ayağım gitti götüm gitti diyip. kendi de inanmış forvet olucağına. Gerçi takım komple sorunluydu. Saha içinde sen şöyle yap şöyle git dicek lider de yok. hoca da saçmalıyınca işler böyle oldu. Uğurcan bile 100 tane vursunlar o ikinci golü yemez normal de yedi :D İnşallah düzeliriz.
Avustralya yetenek olarak bizden çok aşağıda olan çok kısıtlı bir takımdı ama fizik güç ve kondisyon olarak bizim üzerimizdeydiler. Futbolda fizik güç ve kondisyon seviyesi rakipten aşağıdaysa yetenek işlemiyor. Öyle olsa Ronaldo Nazario, Ronaldinho hala top oynardı

Avrupa kupaları eleme turlarında Sparta Prag, Young Boys gibi değer olarak bizim kulüplerimizin çok aşağısındaki takımlar o yüzden bizim takımlara nal toplatıyor

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,609
1,194
113
Fikrine saygım var yerden oynasaydik yine yenemezdik 9 numara şart bize
4 tane ortasaha 1 tane forvet olmayan kanat oyuncusuyla cıktı yatan takıma karsı boyle bıdaha cıksak yıne yenılırdık ısmaıl yerıne yunusu sag acıga ardayı 10 a forvete kerem yerıne denızı alsaydı cok rahat kazanıardık

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,189
113
zikko işler. üst seviye takımda kalecimiz olmasa maça kalecisiz mi çıkıcaz yada merih'i mi denicez kalede... bu santraforsuz oynama saçmalıkları iyice yayıldı zaten...