- 26,272
- 27,537
- 113
Aklıma bu geldi benimde yenildiğimizde sonu da aynı olsunOlur böyle şeyler kafaya takmayınEkli dosyayı görüntüle 984873
Aklıma bu geldi benimde yenildiğimizde sonu da aynı olsunOlur böyle şeyler kafaya takmayınEkli dosyayı görüntüle 984873
Bu kadar yılları futbolla geçmiş insanların diziliş ve oyuncu seçimlerini gerçekten anlayamıyorum. Maçta 26 tane orta deneyeceksen neden forvetin Kerem arkadaş senin. Bu şekilde oynayacaksan oraya Deniz Gül gibi bir pivot santrafor koyarsın. Zaten 26 ortanın da 2 tanesi isabet bulmuş
Rakip teknik direktör bile şaşırmıştır. Bunlar bu kadar orta deneyecekse neden forvete daha fizikli boylu bir oyuncu koymadılar ki diye
sahte altındır oKral sorun oyuncularda değil. Oyunu okuyamayan hocada . Bizim çocuklar altın jenerasyon ama teknik direktör çöp
Adam forvet değil ki birader. Sol kanat forvet oynarken Benfica'da harikalar yaratıyordu. Takımın en gözde 2-3 oyuncusundan biriydi. Futbolda oyuncuları devşirme mevkilerde kullanmayacan. Daha aşağı seviyede olsa bile herkes kendi mevkisinde oynamalı. Bu sefer oyuncu da değersizleşiyorkerem, barış FBI tarafından tutuklanmadıkça bir şey olmaz bizden. Keremi satamaz da fener, Allah sabır versin. Çocuğu kaçırıp fidye isteseler anababası bile para verip almayabilir...
hoca da var tabi... çok vasat bir takıma karşı rezil olduk. gerçi bizde vasatız mk. abd maçı 3.5 üst, paraguay maçı da Allah'a emanet...
orası öyle de baktın ki hocanın kafası iyi, çıkar beni dicen. yok ayağım gitti götüm gitti diyip. kendi de inanmış forvet olucağına. Gerçi takım komple sorunluydu. Saha içinde sen şöyle yap şöyle git dicek lider de yok. hoca da saçmalıyınca işler böyle oldu. Uğurcan bile 100 tane vursunlar o ikinci golü yemez normal de yediAdam forvet değil ki birader. Sol kanat forvet oynarken Benfica'da harikalar yaratıyordu. Takımın en gözde 2-3 oyuncusundan biriydi. Futbolda oyuncuları devşirme mevkilerde kullanmayacan. Daha aşağı seviyede olsa bile herkes kendi mevkisinde oynamalı. Bu sefer oyuncu da değersizleşiyor
Bu takımda sol kanat forvette Kenan oynar. Kerem de onun alternatifi olur. Forveti de Deniz Gül olur. Çünkü ortaya dayalı bir oyun anlayışı var takımın
Avustralya yetenek olarak bizden çok aşağıda olan çok kısıtlı bir takımdı ama fizik güç ve kondisyon olarak bizim üzerimizdeydiler. Futbolda fizik güç ve kondisyon seviyesi rakipten aşağıdaysa yetenek işlemiyor. Öyle olsa Ronaldo Nazario, Ronaldinho hala top oynardıorası öyle de baktın ki hocanın kafası iyi, çıkar beni dicen. yok ayağım gitti götüm gitti diyip. kendi de inanmış forvet olucağına. Gerçi takım komple sorunluydu. Saha içinde sen şöyle yap şöyle git dicek lider de yok. hoca da saçmalıyınca işler böyle oldu. Uğurcan bile 100 tane vursunlar o ikinci golü yemez normal de yediİnşallah düzeliriz.
bos stoper sadece havadan ıyı yerden adam akıllı oynasak 4 5 tane atıcamız takımdıBu Avustralya da bir stoper var parası olan alsın çin Seddi gibi ulan heryere atladı bizim tek eksiğimiz 9 numara onauchu örnek
Fikrine saygım var yerden oynasaydik yine yenemezdik 9 numara şart bizebos stoper sadece havadan ıyı yerden adam akıllı oynasak 4 5 tane atıcamız takımdı
Sonunda hakansiz kadroEkli dosyayı görüntüle 984381
Şöyle bir kadro ile çıkalım rahat rahat kazanalım maçı maceraya gerek yok.
4 tane ortasaha 1 tane forvet olmayan kanat oyuncusuyla cıktı yatan takıma karsı boyle bıdaha cıksak yıne yenılırdık ısmaıl yerıne yunusu sag acıga ardayı 10 a forvete kerem yerıne denızı alsaydı cok rahat kazanıardıkFikrine saygım var yerden oynasaydik yine yenemezdik 9 numara şart bize