- 1,574
- 753
- 113
Bu bizim hayalimiz belliki yanılmışım sadece bizim hayalimizmiş sahadaki ruhsuzların değilKanka hangi şampuan Kereme karşı koruyucu şampuan ise kullanırim
Bu bizim hayalimiz belliki yanılmışım sadece bizim hayalimizmiş sahadaki ruhsuzların değilKanka hangi şampuan Kereme karşı koruyucu şampuan ise kullanırim
Maçın özeti bu olsa gerek zeki celigide koyalım oraya dostum
Bizim de bi abi oynuyormuş eskiden. Adam 30 sene öncesini şimdiymiş gibi anlatıp sürekli kafa skiyor af edersin. O geldi aklıma dostBen 5 sene amatör futbol oynadım aşil tendonu sakatlığım ile kariyerim bitti yoksa şimdiye millî takımı Dünya şampiyonu yapmıştım. Keremden de daha iyiyim bu arada
Tmm lale alayının.. 😀Lan ıqsuz yine aynı şeyden bahsediyoruz keremin forvette ne işi var zındık. Ağzını gevşeleye gevşeleye konuşma
Sürekli havaya oynarsan adamları iyi gosterirsin kafasizlarKardeşim adamlar kule gibi 30şut çekti 72 topla oynama yazık oldu
Kral alakası yok onu iyi gösteren senin yaptığın hava hücumları söylediğin stoper souttar Leicester de oynuyor bide championship de izle sen onu boydan dolayi kafa topu bırakmadı kesiciligi ise bizimkilerin beceriksizliği içerde 1 kişi var doldur bosaltBu Avustralya da bir stoper var parası olan alsın çin Seddi gibi ulan heryere atladı bizim tek eksiğimiz 9 numara onauchu örnek
bu foto gerçek mi ya
donunu da basArkadaşlar evi barkı satıp basalımmı ne dersiniz
Ekli dosyayı görüntüle 984862
Basalım dost güven%10000000 beleş 151 orandonunu da bas
yemin etDünya kupasından elenicez