- 1,574
- 753
- 113
Sizin çocuklar...Montella,tff
Ya kardeşim bu nasıl döneklik yaptığın yorumun arkasında dur az hadi kenan oynasaydı nolacaktı merih bu takımın stoperi değil diyorsun bu takım 1ci stoper son 3-4 senedir merih hangi kafa bu ? Gelelim eksik kadro bilmem ne sen oyun taktiğini gördünmü veya sen daha doğrusu maçı git özetini izle bakalım 2 metrelik adamlar karşısında içeriye orta açıp keremi birisi havaya kaldırıp topamı vurdurcak çok saçma yorumlar yapıyorsun kardeşim boşver sen maç öncesi kadrolar belliydi yorumunu yaparken kaldıki kadroluk bi bokta yokta ortada. Oynatma şekli ve 2 kişinin oynadığı mevki hariç. Tenis değil futbol buNe oynadı avustralya bugün maçı kaybettiysen Onlar iyi olduğu için değil yanlış kadro tercihleri yüzünden kaybettik
Kenan sakat olmadığı sürece Kenan oynamalı solda arda kanatta olmaz Merih bu takımın stoper değil forvette can oynamalı yoldan birini çevirip kadro kurdursan bugünki 11 den daha iyi 11 çıkarırdı sahaya
Keremi forvet oynatacağına oraya bi 2 metrelik kova koy tam penaltı noktasına daha yararlı olurdu. Olay bu rakip ceza sahasına bu kadar gereksiz orta açıldığı bir maç daha görmedim.Maç hakkında yorumların nedir @JoeQuanqa
gel montella olarak basla vala bizim montella ya yazarEkli dosyayı görüntüle 984381
Şöyle bir kadro ile çıkalım rahat rahat kazanalım maçı maceraya gerek yok.
Ben 5 sene amatör futbol oynadım aşil tendonu sakatlığım ile kariyerim bitti yoksa şimdiye millî takımı Dünya şampiyonu yapmıştım. Keremden de daha iyiyim bu aradaKeremi forvet oynatacağına oraya bi 2 metrelik kova koy tam penaltı noktasına daha yararlı olurdu. Olay bu rakip ceza sahasına bu kadar gereksiz orta açıldığı bir maç daha görmedim.
Valla onu bunu bilmemde amatör 2 metrelik futbolcu bile keremden daha iyi iş yapardı keremin suçuda değil ne kadar sevmedemdeBen 5 sene amatör futbol oynadım aşil tendonu sakatlığım ile kariyerim bitti yoksa şimdiye millî takımı Dünya şampiyonu yapmıştım. Keremden de daha iyiyim bu arada
Yaş kaç 15 falanmı bu takıma karşı fizik gücün yetersizse yerden seri ayağa pas oynarsın bugün kadrodan ziyade bizim topçuların isteksizliği yüzünden kaybettik birazda arda hakan 2.lig topçusu gibiydi sahada Montella ayrı bir mal İsmail'i orkun'un çıkarıp Salih sokuyorsun bu sene Salih kaç maç oynamış kerem kaç maç forvet oynamış bugün kaybettiysek %51 Montella %49 futbolcular yüzünden oraya gitmek için can atan dünya kadar oyuncu var saçlarının şekilleri ile oynayacaklarına Adam akıllı top oynasınlar söyleyecek çok şey varda gerek yok 2 maç sonra elenir döneriz futbolcularda Rahat Rahat tatile çıkarlar biz buyuz malesef iki iyi maç oynadıklarında hemen dünya kupası hayalleri kuruyoruz medyada veriyor gazı sonuç ortadaYa kardeşim bu nasıl döneklik yaptığın yorumun arkasında dur az hadi kenan oynasaydı nolacaktı merih bu takımın stoperi değil diyorsun bu takım 1ci stoper son 3-4 senedir merih hangi kafa bu ? Gelelim eksik kadro bilmem ne sen oyun taktiğini gördünmü veya sen daha doğrusu maçı git özetini izle bakalım 2 metrelik adamlar karşısında içeriye orta açıp keremi birisi havaya kaldırıp topamı vurdurcak çok saçma yorumlar yapıyorsun kardeşim boşver sen maç öncesi kadrolar belliydi yorumunu yaparken kaldıki kadroluk bi bokta yokta ortada. Oynatma şekli ve 2 kişinin oynadığı mevki hariç. Tenis değil futbol bu
Bak yeminle bir ay önceden ekip kurup halısaha maçlarından Adam toplasaydık bugünki kadrodan Daha istekli daha hırslı bir takım çıkarırdık sahayaBen 5 sene amatör futbol oynadım aşil tendonu sakatlığım ile kariyerim bitti yoksa şimdiye millî takımı Dünya şampiyonu yapmıştım. Keremden de daha iyiyim bu arada
Kral sorun oyuncularda değil. Oyunu okuyamayan hocada . Bizim çocuklar altın jenerasyon ama teknik direktör çöpBak yeminle bir ay önceden ekip kurup halısaha maçlarından Adam toplasaydık bugünki kadrodan Daha istekli daha hırslı bir takım çıkarırdık sahaya
Yaş 28 de senle muhattap olamıcam canım senin kafa güzel maç öncesi farklı maç sonu farklı konuş skor 2-0 mı bitti seni skorda sahaya gömdülermi bitti çektiğin şut oynadığın oyun kimsenin umrunda değil 10 yaşındaki arkadaşom sütünü iç yorumunu git okulda arkadaşlarınla yap hadi alıntı yapma bana önce futbol öğren Neymiş bunlar bizim rakibimiz değil sen kimsin ki küçümsüyorsunuz hadi yallah.Yaş kaç 15 falanmı bu takıma karşı fizik gücün yetersizse yerden seri ayağa pas oynarsın bugün kadrodan ziyade bizim topçuların isteksizliği yüzünden kaybettik birazda arda hakan 2.lig topçusu gibiydi sahada Montella ayrı bir mal İsmail'i orkun'un çıkarıp Salih sokuyorsun bu sene Salih kaç maç oynamış kerem kaç maç forvet oynamış bugün kaybettiysek %51 Montella %49 futbolcular yüzünden oraya gitmek için can atan dünya kadar oyuncu var saçlarının şekilleri ile oynayacaklarına Adam akıllı top oynasınlar söyleyecek çok şey varda gerek yok 2 maç sonra elenir döneriz futbolcularda Rahat Rahat tatile çıkarlar biz buyuz malesef iki iyi maç oynadıklarında hemen dünya kupası hayalleri kuruyoruz medyada veriyor gazı sonuç ortada
Sahaya izinsiz karınca girdiği için maç yeniden oynanacakmış avustralya ceza olarak skor değiştirme cezası yemiş türkiyemiz 2-0 önde başlayacak dakika 85 ten başlatacaklarmış. Gururumuzsunuz haydi aslanlar bu sefer bitirelim şu işiEkli dosyayı görüntüle 984381
ÇıkamadıHiç sorma Kerem ordan cikamaz uzaktan atarlarsa bakim
Turnuva başlamadan takımı sisirdiler en az yarı final dediler gruptan rahat çıkarız dediler, al sana rehavetturnuvanın en zayıf kadrolu takımlardan biri olduğumuzu düşünüyorum en başından beri, en önemli oyuncusu kendi ekseninde dönmek dışında yeteneği olmayan menajer başarısı vitaminsiz arda olan takımın kadrosu zayıf demektir.
Bunu gördüm telaşla 13K da ben çekim verdim aw aynısını yapmazlar umarımBöyle işmi olur selfi+kimlik+ yazılı bir metşnde tarih + ikametgah görseli 26 k için yaptığına bak markajın
Dostlar sıııntı yaşamam demş herşeyi istedşler aw
Kanka hangi şampuan Kereme karşı koruyucu şampuan ise kullanırimEkli dosyayı görüntüle 984381