- 17,391
- 10,169
- 113
Keremde çok press yapıyor ama boş press yapıyor ayağını sokamıyor arayaKerem istese güzel presleri var ve bitiricliği güzel sanki fenerde eyşan rolü yapıyor yoksa keremi dikkatli izleyen anlar
Keremde çok press yapıyor ama boş press yapıyor ayağını sokamıyor arayaKerem istese güzel presleri var ve bitiricliği güzel sanki fenerde eyşan rolü yapıyor yoksa keremi dikkatli izleyen anlar
Yeri değil ve ayrıca her istediğin sitenin güncel linke burdan ulaşabilirsin kolayadresler.comArkadaşlar maksibet guncel link varmi lutfen yardımcı olursanız sevinirim
Tartışılır dostKeremde çok press yapıyor ama boş press yapıyor ayağını sokamıyor araya
Hazır yenmisken arda da atsın da 5k alalımHiç uyumadım Türkiye için deger 2/1kazanırız gol Kerem hakan
Korner girilirmi abi ne diyon ben ardayla konuşurum atar rica ederikHazır yenmisken arda da atsın da 5k alalım
Hiç anlamadığım mevzular Vallahi ne desem olmaz 2 gol atari olur gibi geliyorKorner girilirmi abi ne diyon ben ardayla konuşurum atar rica ederik
Biz de Türkiye cumhuriyeti vatandaşı bir kürt çocuğuyuz bayrağımız bir çok şükürKürdüm ama türkiyem için bu saate kadar uyumadım ya zaten yarın pazar iş yok ama genede
Iy korner çıkmazsa ikinci yari gir derimKorner girilirmi abi ne diyon ben ardayla konuşurum atar rica ederik
Bakalım abi şu Newyork 12 üçlük 13 olsunda birHiç anlamadığım mevzular Vallahi ne desem olmaz 2 gol atari olur gibi geliyor
İzliyordum 1 tane 3luk mu lazım new YorkBakalım abi şu Newyork 12 üçlük 13 olsunda bir
Aynenİzliyordum 1 tane 3luk mu lazım new York
1000tl ver attırayım inşallah atar para sende kalsınHazır yenmisken arda da atsın da 5k alalım
1 lira dahi yok çorbacıya gidip maci izlicem arda Gol atamazsa Yada Türkiye 3 gol atamazsa sivisir kaçarım hwwj1000tl ver attırayım inşallah atar para sende kalsın
Girilir tabikiKorner girilirmi abi ne diyon ben ardayla konuşurum atar rica ederik
İnşallah atar1 lira dahi yok çorbacıya gidip maci izlicem arda Gol atamazsa Yada Türkiye 3 gol atamazsa sivisir kaçarım hwwj
Bende kürdüm vatan sana canım FedaBiz de Türkiye cumhuriyeti vatandaşı bir kürt çocuğuyuz bayrağımız bir çok şükür
Maç sonunda vatan sakarya yap kurtulursun1 lira dahi yok çorbacıya gidip maci izlicem arda Gol atamazsa Yada Türkiye 3 gol atamazsa sivisir kaçarım hwwj
Tahir bey çalışmıyor musun acaba1 lira dahi yok çorbacıya gidip maci izlicem arda Gol atamazsa Yada Türkiye 3 gol atamazsa sivisir kaçarım hwwj