Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şampiyon TÜRKİYE

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Asya kıtasında dünya kupasına katılan takımlar belli zaten g. Kore avustralya, japonya hep öyle oluyor.
Evet düzenli katıldıkları için artıları var bakalım inşallah yeneriz yoksa çok pis havalara girdik çarşı pazardan ziyade reklamlar ile tvlerde hava gazı bastik

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
753
113
Evet karşıdaki takım cebelitarık
Kadroyu bir aç bak kardeşim avustralya bize rakip olacak takım değil sadece rehavete kapılmayalım yeter her türlü kazanırız sol stoper sol bek dışında 1.ligde oynayan oyuncuları yok st. Pauli grazzer Amerika liginde falan oynuyorlar

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,517
36,999
113
Kadroyu bir aç bak kardeşim avustralya bize rakip olacak takım değil sadece rehavete kapılmayalım yeter her türlü kazanırız sol stoper sol bek dışında 1.ligde oynayan oyuncuları yok st. Pauli grazzer Amerika liginde falan oynuyorlar
Ona bakarsan güzel kardeşim katar isviçre maçında isviçrede katardan 10 gömlek üste takım tek kale oynadığı neredeyse kaleyi ablukaya aldı ama gel gör ki ms 1-1 burası dünya kupası hiç belli olmaz favori gözükebilirsin

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,391
10,169
113
Yenemeyiz demiyorum ki zaten yeneriz de sizin küçümsediğiniz kadar kötü takım değil rakip

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Tek sıkıntımız çok fazla havaya giriyoruz bazı yorumcular final yarı final konuşuyor sonra görüyoruz sonuçları

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
753
113
17160.jpg
Sahaya çıkardığı kadroya bak ya 1.70 kerem forvet oynuyor can varken deniz varken nasıl kerem oynar ne var bu adamda anlamış değiliz kerem yerine can yaz on numara takım

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Maç saati yaklaştı kavga etmeyin tartışmayın bolunmeyin bir olun diri olun iri olun hep birlikte Türkiye olun derdi biri:)

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
832
113
Maç saati yaklaştı kavga etmeyin tartışmayın bolunmeyin bir olun diri olun iri olun hep birlikte Türkiye olun derdi biri:)
Kürdüm ama türkiyem için bu saate kadar uyumadım ya zaten yarın pazar iş yok ama genede

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
753
113
Tartışma olur olmalıda herkes fikirlerini beyan etmekte özgür ama saygı çerçevesinde.hepimizin gayesi bir çünkü milli takım başarılı olsun istiyoruz bizde hep beraber sonuna kadar destek olalım

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
832
113
Can uzun varken ne alaka kerem şimdi. Yunusu bile koysan forvete daha fazla katkı verir manyak gibi press yapıyor top kapıyor
Kerem istese güzel presleri var ve bitiricliği güzel sanki fenerde eyşan rolü yapıyor yoksa keremi dikkatli izleyen anlar

Rangersem88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,168
229
83
Arkadaşlar maksibet guncel link varmi lutfen yardımcı olursanız sevinirim