- 17,595
- 16,361
- 113
Tebrikler legalden mi oynadinTwitterda bi tipster arkadaş paylaşmıştı bugün.
Şans ve eğrisi doğrusuna denk gelmek tam olarak budur. 6.dakika 2-0 oldu maç. 2.yarı Azerilerin kırmızı gördüğü pozisyonda isveç'in penaltısı VAR'dan iptal edildi. ve 3.golü de orta sahadan attılar. Tek maçtan 600 k tertemiz.
z.Ekli dosyayı görüntüle 422265
Ekli dosyayı görüntüle 422267
Harika yaa👆👆👆Twitterda bi tipster arkadaş paylaşmıştı bugün.
Şans ve eğrisi doğrusuna denk gelmek tam olarak budur. 6.dakika 2-0 oldu maç. 2.yarı Azerilerin kırmızı gördüğü pozisyonda isveç'in penaltısı VAR'dan iptal edildi. ve 3.golü de orta sahadan attılar. Tek maçtan 600 k tertemiz.
Tebrikler legalden mi oynadin
Sen mi kazandınTwitterda bi tipster arkadaş paylaşmıştı bugün.
TebriklerTwitterda bi tipster arkadaş paylaşmıştı bugün.
Tipstiri tebrik ederizben oynamadım onun kuponları bunlar yanlış anlaşılma olmasın![]()
Oynaşan burda ne işin var kanka😂😂ben oynamadım onun kuponları bunlar yanlış anlaşılma olmasın![]()
Sen mi kazandın
Tipster arkadaşiın mı dostum
Bilgilendirme için teşekkürler dostyok reis gördüm ama oynamadım çünkü genelde böyle uçuk oranlar deniyor. param olduğu dönemlerde atıyorum üç beş bugün yoktu .
Anladım bı ara bende deniyorum 3 k takipçim vardı legalden oynarkenben oynamadım onun kuponları bunlar yanlış anlaşılma olmasın![]()
Tipster benim dost tebriği yüzüme söylede düet yap dostunlaTipstiri tebrik ederiz